keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Punane paat

Käisime eile E3 ga mere ääres. Kirjutasime oksaga liivale ja viskasime mõne kivi vette. Siis nägime väikest punast kalapaati vapralt läbi lainete rühkimas, et otse supelrannas olevad võrgud sisse võtta. Vaatepilt oli nagu lasteraamatust. E3 oli suures vaimustuses ja mina kah.

2 kommenttia:

annushka kirjoitti...

hääd isadepääva sulle!!! kas kohvi ka voodisse kallati ja torti pähe kukutati? või oli midagi veel vahvamat?

Asjadest kirjoitti...

No see seisenes selles, et vaatasime lastega väikest kahte (pikkukakkonen) ja p1 tegi tõesti kohvi masinaga (paned oad ja vee sisse ja vajutad nuppu)ja väga head kaerahelbe puduru. Lapsed jooksid ja aelesid niisama ringi ja oligi selline idüll.

Aga isadepäevaga seoses tekkis mul tunne, et meedias räägitakse nii tihti, et isad on niisugused ja naasugused- küll jätavad pere maha ja siis pole töö kõrvalt aega laste jaoks. Osad jälle peksavad ja joovad või ei tahagi tööl käia. Noh- ühesõnaga- mehed on sead (ja enamik neist on ju isad).
Aga kui mina vaatan ümber siis ma näen palju pargis lastega mängivaid isasid ja lasteaia isadepäeval oli saal puupüsti isasid täis- ka neid, kes olid lahutatud. Ja oma isa on olnud ülipriima- kuigi keegi pole teda õpetanud ega koolitanud. Ja paljud sõbrad on väga osavõtlikud pereasjades ja lastekasvatamisel ja paljuda sõprade isad kah.
Mõte on selles, et HEAD isad ei paista lihtsalt silma- aga neid on palju. Silma paistavad just igasugused heidikud- aga mõõdetakse kõigile selle just järgi.