tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Toonekure pesapuu


Osta endale päris auto!


Kui naine tahab rohkem raha

Mis varjandid on mehel, et kiiresti rohkem raha hankida?
Arvestades asjaoluga, et "raha on tähtis"-aga töö on juba olemas.

Kas täägistatud vintpüssiga panka rööviv pereisa on hukkamõistu väärt? Juhul, kui ta röövib panka selleks, et naine ennast õnnelikuna tunneks?

maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Valvuriputka keset jäätavat külma


Presidendi vastuvõtt

Näpp pidi tõesti koguaeg antenni vastas olema- muidu poleks isegi virvendavat pilti näinud...

lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Ema

Käisin ema vaatamas. Ta oli õe voodile ennast sisse seadnud- hingeldas, oigas- ja püüdis sundida õde mulle hapukapsaid ja liha soendama. Kui me õega kööki läksime käratses ta veel tükka aega toas, et mida kõike mulle on vaja süüa anda. Aga kööki läksime me selleks, et õde tahtis rääkida kuidas emaga on ja kui kaua tal elada on jäänud.
Lood on kehvad. Morfiumi kogus mida ta praegult võtab tapaks harjumata inimese. Morfiumit tuleb võtta iga kolme tunni tagant.
Ta oli eelmine nädal kamandanud õde, et toodagu kirst siia üles- paneme seina najale- kuidas te muidu mind trepist alla saate? Suririided on muuseas ilusas väikeses kotis õe voodi all.
Vaatasime siis presidendi vastuvõttu ja viskasime nalja sellest kuidas ema õe 3,5 aastaselt neljaks tunniks mustamäe haigla juurde ootama unustas. Ja kuidas mina 4 sena terve päeva üksinda Krimmis mere ääres mängisin kuni ema tööl oli.
Ja kuidas õde 3sena ema pesumajas otsimas käis (ta oli üksinda õues sest ema pidi minuga arstile minema) ja siis kuskilt suvalisest suunast välja ilmus.

Filmisin oma fotokaga ema juttu kuni mälukaart täis sai.
Homme lubas marko videokaamerat laenata- siis saan pikemalt filmida...
Ema on lahe...

perjantaina, helmikuuta 23, 2007

keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

maanantaina, helmikuuta 19, 2007

Poenäitus


Üritan näituse jaoks ehteid valmis saada. Kohapeal selgus, et ruum on ikka väga pisike ja kogu see asi on pisut kahtlane, sest lauajupp kuhu kraam asetada peab olema umbes poolteist meetrit ja laiust vaevalised 35cm (lisaks see poemeeleolu). Tundub isegi pisut piinlik kedagi nii pisikest väljapanekut vaatama kutsuda. Ja ema on jätkuvalt haige ja ma ei jõua kuidagi teda vaatama...:(

maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Ränk aasta


P5l ja E3l on mingi tõsine jama tervisega. E3 sööb juba praegult astmarohte. P5 köhib öödläbi...

Ema suudab valudega hakkama saada vaid morfiumi abil...:(