torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Liiga ilus

Tüdrukud tegin valmis järjekordse laari Maaülikooli meenemedaleid. Minu meelest on need nii kaunid, et Maaülikool üldse ei vääri neid. Kahtlen, kas keegi seal arugi saab, kui heade asjadega tegemist on.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kahtlen, kas sa ise aru saad, kui rumal sa oled, kui nii kirjutad.. kui see just halb nali ei olnud.

Anonyymi kirjoitti...

Ee...rumaluse-asjus on sul kindlasti õigus. Selle vastu pole midagi öelda. Ma peaksin ull olema, kui ennast targaks peaksin.

Mis puutub oletusse, et Maaülikooli-mehed ei taipa medali ilu, siis see põhineb Akadeemia Nord (on vist selline?)juhtumile, kus tüübid panid imekauni tellitud ametiketi rippuma seinale NAELA otsa. Kuigi ehtel oli spetsiaalne karp (selle asukohta ei teadnud enam keegi).
Asi on veel selles, et käesolevad medalid on üldises kontekstis (kasvõi näiteks Euroopa) täiesti erakordsed ja ainulaadsed. Sellistel au/meenemedalitel on tavaliselt hoopis madalam tase.
Sellepärast ka kahtlus.
a.

Anonyymi kirjoitti...

Ma ei olegi ju öelnud, et sa oled rumal (ja punkt), vaid et sa oled minu arvates rumal, kui sa nii kirjutad. Ja Maaülikooli Akadeemia Nordiga võrrelda on ikka natuke kohatu. Erinevalt Nordist on Maaülikool ikkagi riiklik ülikool ja akadeemiline asutus. Ja sealt tuleb lisaks agronoomidele (kellest mõni on ehk ka päris hea peaga) ka loomaarste, maastikuarhitekte ja metsamehi-naisi.
Ja vabandust pealehüppamise pärast. Olen su blogi ennegi sirvima sattunud ja tundus kuidagi omapärane ja armas.. nii et selline mõtteavaldus maaülikooli kohta ehmatas. Aga see on juba minu viga.

Anonyymi kirjoitti...

aga a ongi selline, muidu väga muhe aga vahel pingutab veits üle.
See tuleneb sellest, et ta räägib alati oma mõtetest ausalt (siis vahel liiga ausalt) ja ei püüa neid ilustada. Poliitiliselt täiesti ebakorrektne :o)
Mulle meeldib see, et parem öelda asjad välja, kui püüda pidevalt mõelda, kui hea ma nüüd välja näen.
Muidugi ei tohi sellega väga üle pingutada...aga no kunsti inimene, mis teha.
ja küll nad seal Maaülikoolis ka ikka õpivad kunsti tundma. ja tegelt liiga kallid ja ilusad ketid tulebki aeg ajalt kuhugi roostetanud naela otsa rippuma panna, et nende tegelikku väärtust mõista.