tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Tegusad Eesti noored

Leidsin internetist oma vana Kaitseliidu-sõpra Karl Keremit otsides midagi tõeliselt lahedat -Tegusate Eesti Noorte koosolekuprotokolli. Tegemist on vägagi stambivaba ja loomingulise lähenemisega protokollile kui niisugusele. Ilmselt on nii, et kui oleks rohkem selliseid protokolle, oleks maailm parem paik.

See on vist Karli nimekaim, kes siin figureerib. Ja üldse on kogu sellel ühingul juures kahtlane Tartu lõhn. Vist on mingid TÜ-poisid, kes Supilinnas vanemate kulul elavad.

4 kommenttia:

Mann kirjoitti...

Tead... tegelikult on meid päris palju ja olgugi, et osa meist on tõesti poisid (mitte mina), õpivad TÜ-s (tunnistan üles, on see viga) ja elavad Supilinnas (meeldiks, aga... no ei ole välja tulnud), oleme me ka terve hunnik muid asju. Tallinnas ja Pärnus ja Saaremaal ja kus-iganes-veel, piiri sees, piiri taga, naised, mehed, lapsed, lapsevanemad, õpilased, "suured" täiskasvanud - sadu ja sadu inimesi, keda ühendab või on kunagi ühendanud kreisi ühendus. TEN.

Anonyymi kirjoitti...

Ohoo -seda struktuuri saaks ju siis ära kasutada näiteks võimaliku vastupanuliikumise loomiseks! Kui on mingi okupatsioon näiteks.

Mann kirjoitti...

Täpselt! =D

iida kirjoitti...

Ja seda väikest asja vist ka, et sõber Karl Kerem nimekaim mitte ei ole. Ikka ise, ikka ise.