torstaina, syyskuuta 27, 2007

Rumala ameeriklase lipud


Keegi ameeriklane võttis 2001 a. nõuks koostada raamatu lippudest. Eesti, Läti ja Leedu on tema arvates SRÜ riigid. Lahe.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sa said jälle valesti aru. On ju seal kirjas selgelt, et tegu on "Sõltumatute riikide ühenduse ja Lähis ida riikide lippudega". Me oleme Lähis Ida riik!

Anonyymi kirjoitti...

Aaa...võibolla tõesti on ameeriklase mõttekäik just sedapidi kulgenud. Ameeriklastel on lihtsalt haaret.
asjadest

Anonyymi kirjoitti...

peaasi on ikka kuidagi ära märkida, et miskit pidi oleme ikka ühes pundis :o)
aga no ameeriklane ei mõtle ju midagi halba, miks ta peaks oma pead selle pärast vaevama.

Anonyymi kirjoitti...

Mina küll ennast lähis-ida kodanikuna ei tune. Ei salli mingeid Neegreid ega Moslemeid ega Našiste. Antud liigitamine on ilmselgelt saadanast. Ja mis ajast Ameeriklane tark on olnud...kiss my ass. Nende naljatilkade silmaring ulatub ainult nii kaugele kuni ookean paistma hakkab ja siis annavad ka üksteisele kreemiplönniga vasta vahtimist. siinsest elust ei tea nad midagi ja ei peagi teadma. Krdi Jänkid.

Anonyymi kirjoitti...

Kulle p. Ära aafriklastest küll siin pahasti räägi -paljud neist on tublid mehed! Ja ära unusta, et USAs on mõned maailma parimatest ülikoolidest.
Ma ei luba sul siin blogis valimatult oma fašistlikke vaateid levitada! Pealegi külastab seda hulk õrna poliitilise tajuga inimesi. Ole siis tulevikus tähelepanelikum ja ära enam nii tee. Jätan praegult sinu ennasttäis kommentaari alles- olgu see teistele hoiatavaks näiteks ja meeldetuletuseks!
asjadest