keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Kas pangaülekanne võb asendada e-kirja?

Olen mõnikord kirjutanud pangaülekandeid tehes seletustesse rohkem kui ehk peaks. Mitte lihtsalt, et "kommunaal" või "arve nr 1346" vaid ka näiteks "vabandust hilinemise pärast; suur tänu, et hädast välja aitasid; oli meeldiv koostöö" vmt. Selline isiklikum selgitus tundub lõbus ja vahva.
Mis omakorda viib mõtteni, et kuna hanza.net peaks olema hästi turvatud veebikeskkond, siis on kogemata loodud ka suurepärane võimalus meeldivaks kirjavahetuseks. Selgituste riba peaks ainult suurema tegema. Hea on ka see, et selline kirjavahetus salvestub (näiteks kui soovid kohtus tõestada, et sa KINDLASTI saatsid mõnele isikule vastava kirja).
Hanza.neti "postkast" on ju suurepäraselt turvatud ja väikese teenus/ülekande-tasu eest lihtne kasutada. Ühispank ei võta vist isegi ülekandetasusid? Nii et Ühispangast saaks meiliteenuse päris tasuta kätte...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

samasse auku - http://bash.org/?814243

Oop kirjoitti...

Mina olen tihtipeale kirjutanud midagi kulinaarset. Näiteks "seljanka" või "sibul ja kaks sellerit". Või siis "kaamliparkimistasu" või "annetus Assyyria autokefaalsele kirikule". Õige kellelgi on asja teada, mispärast just ma raha maksan või saan. Kui uudishimu rahu ei anna, tulgu ise kysima.