keskiviikkona, lokakuuta 17, 2007

Olga Sõtnik hangib tulirelva!


Juhtusin eile käima Põhja Politseiprefektuuris. Oma imestuseks nägin relvaeksamile minevate inimeste seas ka riigikogu liiget Olga Sõtnikut.
Tekib küsimus mida Olga kardab? On see vaid irratsionaalne ja ebamäärane hirm? Naiselik hirm pimedate tänavate ees? Või on tegemist millegi konkreetsega?
Hankides isikliku tulirelva, saadab Olga Sõtnik Eesti üldsusele selge sõnumi -on põhjust karta. Ilmselt teab Olga midagi mida meie ei tea...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ju siis on Tallinna linnakodanikud väga rahutuks muutunud ja linnavalitsuse hoonesse sisenejat tuleks hakata läbi otsima nagu lennujaamas. Alles see oli kui üks linnaviletsuse ametnik allumatuse tõttu maha kõmmutati.

Kui aus olla siis ma tahaks ka püssi. Lihtsalt et oleks millega tulistada, aga kaasas ma küll teda ei viitsiks kanda. Laseksin kodus kärbseid näiteks :-)

Anonyymi kirjoitti...

Õigus omada tulirelva on igal Eesti kodanikul, kes on saanud 21 a vanaks. Aga kas Olga Sõtnik pole nüüd mitte riigikogus?
asjadest

Anonyymi kirjoitti...

Ongi riigikogus. Imelik.
No aga selle lambakarja pihta laskmiseks oleks vast ehk haavlitega parem. Saaks ühe lasuga mitu tabamust ehk :-P

Aga äkki Eedik plaanib ka Aafrikasse jahile minekut. Ju siis "musikesed" tahavad ka mõne trofee sealt ära tuua.

Ja siis on meil ju kitsedega häda...on teisi liiga palju kasvand.

Ja mõtle kui paha on kui mõni Metsaelukas või Vanem mammi jääb pärast autoavariid veel poolellu, siis on ju väga humaanne ta piinad kohe lõpetada.

Tegelikult arvan ma et ta kujutab ette et ta on Bonditüdruk.

Anonyymi kirjoitti...

nörk väga nörk.
Keskerakond kui vaese ja röhutud rahva esindaja ja eestseisja relvastub. Vitsuti vennad on samuti hölma all tuki kandjad. Mida ytleb psyhholoogia? Järelikult on jänes tösiselt pöues kui nagaani taskus peab kandma. Mida siis Olgakene kardab?

Anonyymi kirjoitti...

Nojah, aga kui inimest banaaniga sihitakse, on ju tol õigus end kaitsta?