maanantaina, joulukuuta 17, 2007

Osa 2: Eestlased on fašistid, rassistid ja homofoobid!

Lugesin Väikese Nõia teemajas sõnavõttu, et taaskord on selgunud, et eestlased on TÕEPOOLEST! rassistid! See, kuidas ikka ja jälle avastatakse, et eestlased on rassistid, fašistid ja homofoobid on nagu igikestev šotlaste tulemine Inglismaale. Ikka ja uuesti naasevad šotlased Inglismaale oma nime kuulsaks tegema! Ikka ja uuesti saan ma teada, et EESTLASED ON RASSISTID. Lisaks ka FAšISTID. Ning nad vihkavad kirglikult homosid! Kõik nad!

See on meile kaasasündinud! Meie ühine viis maailma tajuda -"eestlased on rassistid" -on parim viis eestlaseid kirjeldada. See pädeb alati, -sest nii see lihtsalt on. Ma loodan vaid, et seda teadmust mulle ikka ja jälle uuesti korrataks. Et see jääks meelde ja kinnistuks osana rahva enesetajust. Et me kõik mäletaksime, et me oleme -ja jääme -rassistideks, homofoobideks ja fašistideks.
Nii nagu baltisakslased aitasid meil meeles pidada, et me oleme matsid ja kirjaoskamatud talupojad, kelle ülimaks kultuuriliseks saavutuseks jääb peale kirikuskäiku kõrtsis juua ja kakelda...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no näädsa kui kena, et su identiteet on lõpuks oma viimase lihvi saanud. nüüd tead ise ka, mis tegelane sa õige oled...

Anonyymi kirjoitti...

Eksole...
asjadest