torstaina, heinäkuuta 15, 2010

Mis on parim ilu-investeering?

Nagu üldteada, ületavad ilutööstuse kasumid narkotööstuse omi -sest narkomaane on küll miljoneid, ent ilutooteid tarbivaid inimesi on veel rohkem. Olles hiljuti kokku puutunud ühe väga õnnestunud ilu-investeeringuga tekkis küsimus, millist iluteenust asjaomased isikud ise enim hindavad? Panin üles vastava küsitluse. Selgitame Tõe välja!

8 kommenttia:

Lumivalgeke kirjoitti...

Spordiklubi kliendikaart ja jooksutossud on puudu. Kindel võitja. Ainus, mille poolt hääletaks. Või siis korralik mitmekesine ja läbimõeldud tervislik toit.

Naeratus on puudu (hambahooldus/valgendamine/sirgendamine siis, kui investeeringutest rääkida).

Mis see õnnestunud investeering oli siis, mis ajendas seda küsitlust üles panema? Üldjuhul on õnnestunuid vähe, enamus on lihtsalt mõttetu rahakulutamine:D

Asjadest kirjoitti...

Kunstripsmed.

Muide, kunstripsmeid saab ka väga koledaid teha.

Lumivalgeke kirjoitti...

Jaa, olen näinud väga koledaid. Ilusate mõte vist on selles, et ei saa aru, et ersats on:)

Anonyymi kirjoitti...

Kle siin on kõik ebamõistlikud investeeringud, mis kestavad vähe ja ei too midagi sisse. Botox ja Silikoon on küll kestvad kuid mingil hetkel on olukord vastupidine soovitule. Ehk siis kannatab maha müüa ja siis tuleb kohe kõnekaart ära vista.

Mõni kuulsus reklaamib muuseas oma ilu seksi tagajärjena...oli vist nii :-P

Asjadest kirjoitti...

Oo -väga huvitavad tähelepanekud! Kuid ma ei tahaks nõustuda, et iluinvesteeringud on mõttetud. St nad pole mõttetumad kui kõik muud mõttetud investeeringud mida me iga päev teeme. Eriti riided. Riietega jahmerdamine on läinud üle igasuguse piiri. Riietele kulutatakse iga aasta miljardeid kroone ja ...-mis on kasutegur? Väga väike. On veel miljon muud mõttetut asja millesse investeeritakse...

Kunstripsmetega on muide see huvitav olukord, et tundub nagu oleks silmad koguaeg meigitud. St meikida polegi nagu vaja enam.

Lumivalgeke kirjoitti...

Oh teid, mehi, küll:D Kunstripsmed näevad välja, nagu nad oleks värvitud. Mul on täiesti loomulikud samasugused. Meikima peab ikka - lainerit kasutama ja lauvärvi näiteks. Ripsmetušši ja koolutajat ei ole vaja siis, kui on ersats. Aga ersats ei ole igavene, ja peale eemaldamist on enda omad väga omadega läbi.

See asi, peale mida enam meikida ei ole vaja, on püsimeik - ka investeering, mille võiks nimekirja panna. Tehakse püsivad lainerijooned silmadele ja soovi korral huulejoon. Tätoveerimise põhimõttel. Lainerit pole enam vaja ja huulejoon on korrektne. Kui on hästi tehtud, näeb väga hea välja. Maksab omajagu.

Laserravi on ka nimekirjast puudu - eemaldatakse veenilaiendid, pigmendiplekid ja muud naha ebatäiuslikkused. Väga asjalik asi, kui näiteks näos on inetud lõhkenud veresooned või pigmendilaigud.

Suurem osa seal nimekirjas toodud asju ei ole mitte investeering, vaid igapäevane pudi-padi, mida tuleb osta/teha pidevalt ja niikuinii, et üldse koduuksest välja minna:D

Asjadest kirjoitti...

Wau :)

Lumivalgeke kirjoitti...

(Lumivalgeke on teoorias tugev. Praktikaga on natuke nutusem:D)