torstaina, marraskuuta 08, 2007

Mitte linnavalitsusele vaid lastele


Umbes sellised võiks ju ka Eesti mänguväljakud välja näha (see siin asub Helsingis)? Võiks kah puust lohemao nikerdada ju? Või mingi padakonna. Ja teha veel paar muud asjandust, mis oleks ägedad. Midagi enamat, kui vaid miinimumprogramm, et (ase)linnapea saaks ennast rahvale näidata ja mikrofoniga shefata.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käisime ka lastega Helsinkis ja nad mängisid sellel väljakul. Tuleb öelda, et see oli küll tore väljak, aga siiski huvitas lapsi vaid kaks asja seal - see pildil olev jõnksudega liumägi ja kiiged. Lohemaost, kilpkonnast ja linnukestest oli täiesti suva.

Seega, eks neid mänguväljakute ilustusi on rohkem lapsemammadele kui lastele vaja:) Ja selle lohe graffitist puhastamine on ka kulukas. Aga kui linnavalitsusel raha on, eks või ju lasta teha. Aga kui ikka vaja raha lugeda, siis võiks mõne hooldatud liumäe või muu liikuva vidina parem juurde teha. Tallinnas Harju tänava ääres on huvitavad liikuvad rattad näiteks.

Anonyymi kirjoitti...

Nojah. Sul on vist õigus. Mulle tundus lihtsalt, et sellised lisaasjandustega mänguväljakud tekitavad lastes mingeid häid seoseid. Tavaliselt on mänguväljakud kõik päris sama nägu.
asjadest