tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Romantiline küünlajalg meestele

Siin kohe hea stiilivihje meestele -romantiline küünlajalg! Teatavasti meeldib kõigile naisterahvastele romantika ja küünlavalgus. Seega on igati kaval soetada endale selline väike küünlahoidik (mahub hästi ka taskusse ja on kohe käepärast võtta!), et vajaduse korral kohe romantiline meeleolu luua. Siis olete kohe populaarsed.

4 kommenttia:

haldjapliks kirjoitti...

Kuule siin käib mingi teatepulkade edasi adnmine. Ja ma siis annan selle pidulikult sulle üle:D täpsem inf: http://haldjapliks.blogspot.com/2008/06/annushka-andis-teatepulga.html

Anonyymi kirjoitti...

Kuna selle teatepulga leiutas nn Daki, siis ma pillan selle kogemata maha...-ähmiga ikka juhtub. Pealegi näib mulle, et see on selline naisteteatevõistlus. Ja mitte, et mul oleks midagi selle vastu, et naiste teatevõistkonnas osaleda, aga ma ei saa ju sellise roosa teatepulgaga lihtsalt heast peast ringi käia. Sõbrad hakkavad kohe küsima, et misasi sul on seal käes? Ja miks just roosa jmt.
Ja ma ju ei viitsi neile küsimustele vastata. Parem ikka midagi mehist teha -diivanil pekitada, õlut rüübata, vaadata mis telekast tuleb...-et oleks selline normaalne elu ikka.
asjadest

annushka kirjoitti...

küünlajalg on väga kitsch. romantika on garanteeritud!

Anonyymi kirjoitti...

MA küll nt tahaks teada, msi sa 10 aastat tagasi tegid või mis sa miljonärina teeksid. Kas ehitaksid lastele lõbustusparki või teeksid sellise seikluspargi hoopis, kus pead eluga välja tulema. ja mis toob sulle omakorda veel miljoneid sisse.