tiistaina, syyskuuta 06, 2011

G4S turvamehed kannavad Selveris Glock püstoleid

Miks? Kas nad kavatsevad tõesti rahvast täis müügisaalis aeg-ajalt pröökavaid kõurikuid tulistada? Või keda? Kassavarast? Või on põhjust karta tõsisemat tulevahetust autoparklas? Kas peaks samuti püstoli vööle panema? Ehk kuluks ka vint ära?

Mis toimub?

5 kommenttia:

Mati kirjoitti...

Hommikul ütles raadiost et MUPO hakkab kandma kuuliveste. Esialgu ostetakse 6 tk :)

Asjadest kirjoitti...

Aga muponautide töö ongi ohtlik. Mõõdad näiteks parasjagu joonlauaga muru pikkust (ei tohi olla üle 15 cm!), kui mingi tige krundiomanik sind viglaga ründab. Mis sa siis teed? Ära joosta kah nagu ei sobi -ikkagi munitsipaalpolitseinik ju...?

G4S Eesti kirjoitti...

Tere. Selgituseks: kaubandusettevõtte turvatöötajad kindlasti ei kanna vööl püstoleid. Ilmselt oli tegemist patrullekipaaži töötaja või inkassaatoriga.

Anonyymi kirjoitti...

Tänud kommenteerimast G4S.

Hoolimata teooriast jääb faktiks, et Pirita Selveris viibis avalikult Glock 17 kandev g4s turvatöötaja, kes vestles pikalt ja omamehelikult kaupluse töötajatega ning liikus kiirustamata müügisaalis. Kogu mehe käitumine lubas arvata, et tegemist on tavapärase müügisaali turvamisega. Oletan, et inkassaatorid töötavad vähemalt paaris...

Asjadest

Lumivalgeke kirjoitti...

Patrullid käivad poes teinekord või lihtsalt juttu ajamas objekti rahvaga. Samas ma pole patrulle ka relvastatuna näinud, ainult inkassaatoreid:D