keskiviikkona, syyskuuta 21, 2011

Mõned tähelepanekud elust ja meediast

1) Nägin naisterahvast, kelle küüned olid kaetud väikeste läikivate litrikestega. Tekkis tunne, et ta on räimi puhastanud. Päris romantiline tegelikult.
2) Rootsi sotsialistlik ajaleht Postimees on üles kloppinud gaykristlaste "arutelu" kiriku demokratiseerimise ainetel (arutelu tekitatakse nii, et üks gay tõstatab nö probleemi millele vastab kohe teine gay). See paneb loomulikult mõtlema, kas on olemas ka gaymoslemeid kellega gaykristlased saaks demokratiseerimispõllul nö ühist vagu ajada? Kui lisada neile ka gayjudaistid, gaybudistid, gayateistid, gay-maausulised ja gaykabalistid, saaks päris korraliku demokraatliku jõu...
3) Kuulen juba mitmendast juhtumist, kus Prantsuse Lütseumis õppiv laps on jõudnud närvivapustuse äärele ning pidanud kooli vahetama või rahusteid võtma. Tundub, et sealne suhtumine "sa pole piisavalt hea! Sa suudad rohkem! Sa ei taha ju lõpetada Prisma kassas?!" mõjub eriti laastavalt tütarlastele. Võimalik, et koolis omandatud alaväärsus jääb neid saatma terveks eluks. Lisaks tekib küsimus, kas kool tohib oma õppesüsteemiga noori inimesi sedavõrd kahjustada, et nad vajavad meditsiinilist sekkumist? On see kooli ülesanne?

Ei kommentteja: