sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

Huulepulk ei asenda pipragaasi!

Ma ei suuda ennast tagasi hoida, ja hakkan kohe otsekoheselt sõimama, sest olukord on tõesti nördimapanev.

Nagu usinamad lugejad ehk juba märganud on, on blogis üleval küsitlus selle kohta, mida naisterahvad enda ridikülis kaasas kannavad. Me kõik mõistame, et see pole "mingi niisama küsitlus", vaid et tegemist on turvauuringuga.

Mille peale naised siis loodavad, kui nad kohtuvad õhtusel tänaval kurikamõrvariga või satuvad ootamatult kokku masuuditünni-viskajaga? Millele naised oma ohutuse rajavad? Kuidas nad oma turvalisuse eest hoolt kannavad? Millest abi loodavad?

Küsitluse tulemused on kurjakuulutavad. Küsimusele, mida naine endaga kaasas kannab, jagunevad vastused järgnevalt: Küünelõikurit 2 (16%); Küüneviili 4 (33%); Huulepulka 9 (75%); Puudrikarpi 1 (8%); Peeglit 3 (25%); Piiblit 1 (8%); Pipragaasi 0 (0%).

Mitte ühelgi naisel pole enesekaitseks pipragaasi!!!?
Ning ainult ühel on piibel!!! (mis tähendab, et naised ei looda isegi Jumala peale, kes võiks oma "kavalaid nippe kasutades" nende turvalisuse tagada).

Näib, et naise ainsaks enesekaitseks on terav keel ja huulepulk (st ilu?). Aga kamoon -millal on kurikamõrvar hoolinud ilust või säravast monoloogist? Kas naise intellektuaalsed pingutused lähevad korda mehele, kes kavatseb naist masuuditünni visata?

Võibolla lähevad...

Kuid on palju tõenäolisem, et ei lähe. Ja selleks puhuks on vajalik plaab B -ehk PIPRAGAAS!
* * *
Olen naiste seas kuulnud arvamust, et "No kuidas ma lasen inimesele pipragaasi näkku?...millal ma seda laskma pean üldse?...see on ju imelik...?".

Ei! Pipragaasi mehele näkkulaskmine on väga normaalne. Normaalne meesterahvas, kes tuleb mööduvalt naisterahvalt pahaaimamatult õhtusel tänaval teed küsima, ja saab pipragaasi näkku, on muidugi esialgu pisut pahane ja nördinud -KUID MÕISTAB NAISE TEGEVUSE TAGAMAID JA KIIDAB GAASILASKMISE HEAKS! Normaalne mees saab asjast aru ja annab andeks. Parimal juhul pakub isegi oma abi ning neist võivad saada isegi sõbrad.

Kurikamõrvari enesetunde pärast ei tasu aga nagunii muretseda. Seega -turvalisuse seisukohast on parem lasta mehele gaasi näkku, kui jätta laskmata. Heatahtlik mees ei pane sellist väikest ülereageerimist naisterahvale pahaks -küll aga hoiab see ära suuri ohte.

Kokkuvõtteks: OSTKE ENDALE PIPRAGAAS ja õppige seda kasutama (selline, mis laseb oma sisu välja joana)! Soovitav on soetada 2 ballooni ja lasta üks katseks tühjaks.

Huulepulk ei asenda pipragaasi!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minu ema muudkui käskis, palus, sundis ja kavaldas mind pipragaasi ostma. Mul oli muidugi ego põlvini, et ohhissssaaannnnndddd, mis pipragaas, see on ju ajuvaba ja kes mind ikka ründama tuleb. :D
Lõpuks ostsin pipragaasi siiski ära ning nüüd on - piinlik tunnistada :P - ikka hoopis parem tunne oma ööelu elada. Isegi kui pimedas vähe kahtlasemast kandist poodi lähen, siis võtan gaasi kotist näpu otsa.
Muidugi... ömm, kasutada ma seda ei oska. :D Proovinud pole, aga kui palju keerulisem, kui juukselaki sihtimine see ikka olla saab.

Asjadest kirjoitti...

Väga tubli ja innovatiivne suhtumine, kurimuri!

Pipragaas (PG) on loomulikult alles umbes teine samm turvalise maailma suunas. Tegelikult tuleb teemale läheneda muidugi tervikuna.

Nelt5 kirjoitti...

minule jällegi, huulepulka ei olegi kotis. ei kasuta, aga piprgaas paljude muude wajalike ja ebawajalike asjade kõrwal täitsa olemas, kasutama pole pidanud weel õnneks. kartus ongi et ei leia seda yless kui waja...

Anonyymi kirjoitti...

sa siis käid pipragaas näpus kogu aeg??? sest kui sind ootamatult rünnatakse, ma küll ei usu, et jõuad seda kotist otsima hakata.

Anonyymi kirjoitti...

Blogosfäärist leiab ka tublisid tüdrukuid, kel pipragaas kotis:
http://kunksmoor.blogspot.com/2010/01/koormaeesel.html

Lumivalgeke kirjoitti...

Eee... Misasja ma selle pipragaasiga tegema peaksin? Mul on käed otsas, jumal hoia. Ja no 9mm oleks ikka efektiivsem. Või väike tera. Seaduse piires, skalpell näiteks. Ja üldse. Naised, minge enesekaitse kursustele. Või õppige bluffima. Pipragaasi usuvad inimesed, kes pole seda kasutada üritanud - esiteks ei saa seda kätte (vt käekotimoodi näiteks), teiseks ei ole kriisihetkel võimalik tegeleda tuulesuuna ja -kiiruse määramisega ja kolmandaks on jube valus, kui see tuulega hoopis endale silma satub näiteks. Naine peaks ikka lüüa oskama.

Mina ei vastanud küsitlusele ka - väga šovinistlik lähenemine, olulised asjad on kõik puudu vastusevariantidest:( Leatherman nt, ja vihmavari, pastakas, märkmik, GPS, taskulamp jne. Ma ei tunne end väga küsitluse sihtgrupina:D

Naiste õpitud abituse probleem on sügavam kui totaalne ohutunde puudumine. Inimene võiks ikka osata iseseisev ka olla, mitte loota igas asjas abivahenditele ja vidinatele...

Asjadest kirjoitti...

Eee...ma poleks selles nii kindel. Esiteks on olemas sellised pipragaasid -mis polegi otseselt gaasid -vaid hoopis pritsitavad vedelikud. Tuul ei sega üldse (kui just tormiga rannas ei jaluta).

Igasugused tehnilised enesekaitsevahendid peaks enne olukorra tekkimist välja otsima ja nö valmis seadma.

Nuga ma maisterahvale küll soovitada ei julgeks. Nuga on väga jube riist...

Löömine on ka kahtlane. Kuidas sa lööd, kui sa ei ulatu päti näoni ja seljas on tal sulejope? Allapoole ei pruugi aga pihta saada.

Bluffimine on loomulikult väga kasulik oskus.

Muide, miks sul märkmik on? Kas sa joonistad sinna või pigem kirjutad midagi? Luuletusi või?

Lumivalgeke kirjoitti...

No põlvekedrale saab mu 150cm pikk sõbrants ka pihta, kui vaja on:D Samas jah, miniseelikus, mis kõndidagi ei lase, jooksmisest või jalaga löömisest rääkimata, ja 12cm tikk-kontstel lumevaalude vahel peale paari kokteili ei oleks enesekaitsekursustest ka mingit abi. Pipragaasist tõenäoliselt ka mitte...

Ei. Olles erinevaid variante proovinud - miski ei anna rohkem enesekindlust, kui teadmine, et mul ei ole abivahendeid vaja ja ma saan oma ihuliikmetega hakkama rünnaku tõrjumisega.

Märkmik on nagu Leatherman - ta on kaasas selle jaoks, mille jaoks teda parajasti kasutada. Olgu siis luuletuste või lugude ülestähendamiseks või mõnele invaliidikohale parkinud viimase mailli bemmi omanikule kirjakese jätmiseks paberi rebimise jaoks.