keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Vastikut jooki saab muuta


Hiljuti viisin läbi jälle ühe huvitava eksperimendi. Natuke aega tagasi juhtus näppu selline jook, mille nimi on "Kergelt Gaseeritud Vesi", ja mida tuntakse ka Aura Springi nime all.
Oma algses olekus on tegemist väga vastiku veega. Tal on imelik maitse.
Tubli meest vastik maitse loomulikult ei heiduta ja ta joob leitud vee juba ainuüksi adrenaliini pärast ära. Kuid on olemas veel üks nipp. Kui segada sinna vee sisse pisut nn meresoola, tekib VEEL HUVITAVAM maitse. Ja ei saa öelda, et see oleks halvem, kui algupärane. Võibolla isegi natukene parem?
On selline tunne nagu jooks lahjat merevett -mis on tegelikult väga romantiline tegevus. Sest kes ei tahaks olla mere ääres, kus on leebe meretuul ja valge liiv? Ja eemal on paar suurt kivi. Ja kajakas.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kujutan ette, et väga romantiline oleks seda teha veel kahekesi ;)No ei ole ju alati aega ja vahendeid sinna mere äärde minekuks, aga idee maksab!

Asjadest kirjoitti...

Eks see on jah selline kahe otsaga asi. Venelastel on selle teema kirjeldamiseks suurepärane mõttetera: "tva debila -eta sila!". See peaks tähendama seda, et kui kaks inimest millegis oma jõud ühendavad, siis pole miski võimatu.