lauantaina, maaliskuuta 19, 2011

Peatage prantslased!

Lääs on asunud pommitama Liibüat, et "kaitsta tsiviileleanikke Gaddafi omavoli ja julmuse eest". Selline asi tekitab viha.

Mis õigusega ründab Lääs riiki, mille keskvõim sõdib RELVASTATUD MÄSSAJATEGA? Eriti veel, kui need mässajad on araablased, kes on kuulsad oma julmustega Aafrika põliselanike vastu? Miks püüab Lääs luua uut riiki?

Kas Kanada või Prantsusmaa taluks, kui üks nende provints otsustaks hakata sõltumatuks ning seda sõltumatust kaitseksid mehed suurekaliibriliste kuuipildujate ja tankitõrjesuurtükkidega? Kas Prantsusmaa alustaks selliste mässulistega läbirääkimisi? Püüaks leida kompromissi? Kas iseseisval riigil pole õigust kaitsta oma terviklikkust?!

Pealegi on asjasse on segatud prantslased...-kes nad on? Prantslased on läbi ajaloo olnud julmurid ja rõhujad. Napoleoni-türannia eksportijad ning revolutsiooni ja giljotiini maaletoojad. Sakslased on vaid prantslaste õpipoisid ning Venemaa oma oktoobrirevolutsiooniga on nende heauskne ohver. Prantslased on humanismi leiutajad, mis ülistab inimlikku egoismi ning kõikvõimsust, mis lõppkokkuvõttes on viinud inimkonna loendamatute kuritegudeni. Prantslaste türannia ja ülbitsemine on kestnud Euroopas läbi terve keskaja kuni meie päevini välja, ning on põhjustanud loendamatuid sõdasid (sh I ja II MS) ning ohvreid.

Ning nüüd pommitavad nad Liibüat! Millise moraalse õigusega?!!!

Ei kommentteja: