tiistaina, huhtikuuta 17, 2012

Vaba mees otsib naist



Esialgu arvasin, et see on mingi juhus, ent nähes samasugust kuulutust ka linna teises otsas sai selgeks, et tegemist on tõsiseltvõetava asjaga. Ainuüksi fakt, et mees on teinud sellise põneva ja alternatiivse otsimiskampaania näitab, et tegu pole mingi suvalise tropiga, kes otsib "ilusat mimmi" vaid ausa mehega, kes teab, et "tänaval jalutavad täiesti normaalsed naisterahvad".


panen siis põhilise teabe kirja:


VABA MEES OTSIB NAIST (soovitavalt -35a)

44/192

mob: 56 04 2202


Üks variant on muidugi see, et mehe enda naine on kadunud ja nüüd hoolitsev kaasa otsib teda. Igatahes hoiame pöialt ja loodame, et kõik läheb hästi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aga äkki ongi alla 35.a naised kadunud. On preilid, neiud, ***d jne ja tuleks kaaluda naiste punasesse raamatusse kandmist?

Asjadest kirjoitti...

Vaevalt, et olukord nii hull on. Lihtsalt see konkreetne mees pole leidnud või on kaduma läinud.

Anonyymi kirjoitti...

Mind ikkagi painab, et miks talle just naist vaja on, miks talle preili ei sobi :-/

uurija kirjoitti...

Mind painab hoopis see, miks paljud mehed usuvad, et neile on vaja vähemalt kümme aastat nooremat naist (antud juhul 44a mees otsib nooremat kui 35a naist). Kas lugupeetud mehed ei hinda oma vormi pisut üle? Endavanuse või koguni endast vanema naisega oleks ehk mitmeski mõttes rahulikum? Tõsi küll, kui ollakse kaua ilma olnud, siis ilmselt kujutatakse ette jah, et "naisemees maha ei ronigi puust", aga praktika on näidanud, et selles vanuses mehe ind raugeb keskmiselt kahe kuuga ja siis on see 10 aastat noorem naine lihtsalt maakeeli öeldes õnnetu, sest selles vanuses naistel on veel suht stabiilsed vajadused, erinevalt keskea teise poolde jõudnud Eesti meestest.

Palun vabandust, kui mu jutt tundub kõikidest eufemismidest hoolimata ropp - annan endale aru, et see siin pole mingi seksiblogi, aga asi tahtis südamelt ära saada. Tänan ära kuulamast!

Asjadest kirjoitti...

Ühestküljest näib, et kõnesoleval mehel on endast suht kõrge arvamus, teisalt aga, et ta on endaga rahul. Enesekindlus ja endaga rahulolemine on ju ometi positiivsed nähtused?

Anonyymi kirjoitti...

Arvestades järgnevat reeglit, on 44 mees ja kuni 35.a naine ilmselt igati korrektne suhe.

http://listsoplenty.com/pix/wp-content/uploads/2010/05/In-the-mirror.jpg