perjantaina, toukokuuta 18, 2012

Mõned tähelepanekud

1) Meedias kõlav Euroopa pangaisakeste jutt, et "peame arvestama võimalusega, et Kreeka lahkub eurotsoonist" on silmakirjalik desinformatsioon. Pangad on Euro kukkumiseks ja Kreeka lahkumiseks juba vähemalt viimased 3a ettevalmistusi teinud. Kõik protsessid on nö läbi mängitud ja nende rakendamine on üksnes vormistamise küsimus. Välja on öeldud mõte, et Euro väärtus võib langeda kuni 1/3. Olgem siis valmis. Mõned saavad igatahes veel rikkamaks hoolimata ülejäänute vaesumisest. Tundub, et heas korras kasutatud relvad ja optikad võivad olla hea investeering...(pangaonud sellest muidugi ei räägi).
2) Miks peaks üldsusele korda minema Eesti erakondade populaarsusedetabelid või parteide omavahelised suhted? Miks meedia sellest nii palju jahub? Mina saan oma hääle anda iga 4a tagant ja pole mingit tähtsust mida nad vahepeal omavahel sahkerdavad. Jälgida tuleb vaid seda, kuidas nad olulisi seaduseid hääletavad. Meedia võiks edastada rohkem uudiseid sellest kuidas on läinud lindude kevadränne ja et jäätis on sama sõltuvusttekitav, kui kokaiin.
3) Kohati on tunne, et elu on elatud ning ees ootab vaid vaikne vananemine ning ilmselt ebaõnnestumisele määratud väljavaade vähegi mõistlikul moel surra.

2 kommenttia:

pilleriinu kirjoitti...

Sa loed The Times of India t?
Ma olen hämmingus...

Asjadest kirjoitti...

Oh, ma pole mingi regulaarne lugeja. Ainult vahel sirvin ;)