tiistaina, lokakuuta 30, 2012

Swedbank mõnitab tööinimesi ja vanureid!

Mida hekki?! Kas Swedbank peab ennast mingiks haridusasutuseks või?! Swedbanga reklaamiosakond on valmis mõelnud järjekordse mõnitava plakati. Uurime lähemalt:
1) Selgub, et meie heolu ja rikkus sõltub MINU tänastest otsustest? Okei. Et siis AINULT MINU otsustest, jah? Mitte Swedbanga otsustest? Mitte Euroopa majandusolukorrast ja pankurite manipulatsioonidest? Mitte sellest, kui inimene kaotab töö ja Swedbank laenu katteks ta kodu maha müüb? Ega ka mitte vihmasest sügisest, mis määndab põllumehe saagi ning mille tulemusena juhtub taas vältimatu -põllumees peab Swedbanga laenu abil soetatud põllutöötehnika maha müüma...-et maksta pangaonudele tagasi nende intressid.
2) Swedpank teeb igasuguse ebaõnne eest vastutavaks oma kliendi: "Ise olid loll. Miks sa sellega kohe ei arvestanud? Aga nüüd maksa oma intressid ära!"
3) Pangaonud näivad arvavat, et pensionipõlves tahavad kõik hullupööra reisida. Aga tutkit! Võibolla ma ei mõtlegi reisida vaid realiseerin tasapisi oma headel aegadel kogutud konjaki ja veinivaru? Ja saen maha need kuused, mis kunagi istutatud sai. Ning muudan rahaks oma eksklusiivse relva -ja sääreväristaja-kogu....
3) Aga teie vanurid -teie olete ise oma vaesuses süüdi! Vaat oleks teinud õige otsuse, oleks pappi nagu muda. Nüüd istuge kodus!
* * *
Ja mis mõttes OLE VALMIS!? Et kui swedbanga-onukesed vastutusest käed puhtaks pesevad või?

Ei kommentteja: