torstaina, marraskuuta 01, 2012

Britt tahtis kondoome... (lapsed ärge lugege!)

Eile leidis Kaubamaja kassas aset geniaalne olukord (koht: kassasaba, palju rahvast)

Olin kassas just maksmise lõpetanud, kui minu selja taga olev hea välimusega meesterahvas kassapidajalt midagi mumisevalt küsis.
Kassiir ei saanud küsimuse mõttest aru (ja mina ei kuulnud)  ning jäi hämmeldunult ringi vaatama ja hakkas silmadega abi otsima.
Mõtlesin, et aitan kassapidajat (võibolla ei oska ta inglise keelt?) ja küsisin mehe poole pöördudes inglise keeles mida ta soovib.

Mees ütles midagi, mis kõlas nagu "kandm". "Mis pagana kandm? Misasi see kandm sihuke veel on? Mees on mingi imelik vä? Sellist sõna pole ju olemas..." mõtlesin endamisi ja püüdsin täpsustada "excuse me...?".
"Kandm!" teatas tüüp uuesti ja vahtis äreva näoga ringi.
"Kuulge, mis see kandm on?!" hõikasin abistavalt üle kassasaba. Rahva seas tekkis kohe reibas ärevus. "Kondoomid!"hüüdis keegi juba ostetud kaupa pakkiv naisterahvas rõõmsalt vastu.
"Aaa...kondoomid" venitasin uuesti kassa poole pöördudes. Kuid selleks ajaks oli ka kassapidaja probleemi olemust taibanud ja juba ulataski vajaliku karbikese. Hõiklemisest osa saanud inimestel oli loomulikult lõbu laialt ja kõik seirasid britti varjamatu huviga..."ahah..., ei tea, mis sul täna siis kavas on, et sa siin nii vapralt kondoome ostad? küsisid mõttes endalt ilmselt mitmed.

Õnnetu britt oli selleks ajaks juba näost tulipunaseks värvunud.
* * *
Turistid on tõesti toredad!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elu on film :-D

Lumivalgeke kirjoitti...

Julmur!

:D

v6 kirjoitti...

õpi keeled, pühi pisarad.