tiistaina, elokuuta 25, 2009

Varsti kukub keegi alla

Takseerisin hirmuga Vabaduse Väljaku serva. Võib olla päris kindel, et just praegult kõnnib kusagil inimene, kellele on määratud sealt alla kukkuda. Ega tõenäosusteooria ja saatuse vastu ei saa. Päris karm, et see võib olla ükskõik kes...

5 kommenttia:

Kajakas kirjoitti...

eile just mõtlesin sama, ja siis ruttu, et mis mõttetu pessimist ma küll olen, et selliseid koledaid mõtteid mõtlen :)

Asjadest kirjoitti...

See pole mingi pessimism vaid elutarkus! Need, kes ennas sügavamalt tunnevad, teavad ka seda, et pole võimatu, et just nemad ise on need, kes alla kukuvad.

Kajakas kirjoitti...

:D, kah õige!

Mati kirjoitti...

Kuule, ma nägin üks päev lastega seal jalutades kuidas seal kallakul niideti muru. See oli umbes nagu Indias :) Muruniidukile oli nöör külge seotud ja kaks meest lasid ülevalt selle kallakut pidi alla (töötava masina) ja siis tõmbasid uuesti üles! Sealt alt läheb läbi tee ja Liisu hakkas nutma kui tahtsime sealt alt läbi minna ja ka mulle tundus see ohtlik olevat kuna muruniiduk võib ju nöörist lahti minna ja siis sõidab see sulle seal jalgadesse nagu naksti. Ainult Mia tahtis meelega sinna möirgava niiduki alla minna - tal sellised kaskadööri kalduvused veidi :)

Asjadest kirjoitti...

Kuule, Indias pole mingeid muruniidukeid! Indias lastakse nööri otsas alla Akhbar, kes kogu muru oma väikese sirbiga osavalt ära pöab. Ja tegelikult ongi nii turvalisem, sest isegi kui Akhbar alla kukub (annaks Jumal, et seda ei juhtu!), siis ei tekita ta pealtvaatajatele selliseid vigastusi nagu plekist muruniiduk, sest Akhbar on oluliselt pehmem. Pealegi võib mürki võtta, et isegi kui köis lahti tuleks, leiab Akhbar mooduse kuidas seisma jääda.

Ma olen alati rääkinud, et hindud on tegelikult palju targemad, kui meie (seesama muruniiduki näide)...