keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Meredessant Loksa lahel 15.juunil (mariinid + sakaudid)

Teatavasti on hetkel käimas ühisõppused USA merejalaväelastega. Avaliku üritusena toimub teisipäeval 15. juunil Loksa lahel maabumisõppus. Oodatud on kõik huvilised.

Maabumine toimub 5-6 laines. Iga lainega sooritavad dessandi erinevad amfiibüksused. Ürituse toimumisaeg on 9:00-12:00. Halva ilma korral võib ajakava muutuda. Huvilistele ettenähtud parkimisaladele aitavad jõuda rannas tegutsevad liikluskorraldajad. Kaasa tasub võtta soe riietus, binokkel, fotoaparaat, võileib, kohv, väike lahtikäiv tool, jmt.

Tegemist paistab olevat mugava CNN-tüüpi üritusega, kus sõjandushuvilised istuvad kartulikrõpse vohmides tugitoolis ja sõdurid sõdivad. Ideaalne lahendus postmodernistlikus ühiskonnas...

2 kommenttia:

Mati kirjoitti...

Kahju, et mitte laupäeval - oleksin käsi ja ehk võtaks lapsed ka kaasa. Tore pärastlõuna looduses kus taustaks kuulipildujatärin ja plahvatused :)

Asjadest kirjoitti...

Jah, ja möödatormavale sõdurile saab ulatada priske hamburgeri, või -vastavalt sõduri päritolule -elitaarse kiluvõileiva :)

See on ju vana asi juba, et sõjast on saanud meelelahutus. Selles suhtes olema tagasi keskajas, kui külarahvas kogunes lahinguvälja serva vaatama, kellele õnn rüütlitest naeratab.