tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Suurepärane ülevaade "Gaza abikonvoil" juhtunust

Juudist blogija pildirohke ülevaade.

Kui humanitaarabi toovad aktivistid ongi sellised, siis...-tasub abiorganisatsioonidest kaugele hoida.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=EmBvRfZKDwM&feature=related

Asjadest kirjoitti...

Et siis mida?

Anonyymi kirjoitti...

Tugev enamus ju laeva kööginoad, sellised on tõenäoliselt igas korralikus köögis (kas seetõttu jätaksid ka restorani minemata -kuna tead, et seal kuskil uste taga varitseb valges kitlis turske mees kelle ümber lõputu valik tearariistu ja potte-panne). Kui laeva rünnatakse siis ju loomulik, et võetakse kõik käepärased asjad tarvitusele. Mõned üksikud noad jah ka mitte köögist , samas tegemist kultuuriga kus sellise kõvera noa omamine rohkem nagu dekoratiivset laadi ja meheks olemise tunnus.

Asjadest kirjoitti...

Noad nugadeks. Point on selles, et enne pardale minekut edastasid Iisraeli patrullaevad raadio teel teate, et konvoi peatuks, ega siseneks gaza vetesse.

Ning kui IDF peale seda laevale läks, ründasid ennast ettevalmistanud "rahuaktivistid" neid koheselt raudtorude ja katkiste pudelitega.

Olgu mainitud, et kogu oma olemuselt näib intsident olevat teadlikult organiseeritud provokatsioon.

Võrdluseks: kui soome-vene-läti piirivalve sind keset Soome lahte kinni peab ja soovib su jahile tulla -kas sa ründad piirivalvurit raudtoruga või teed pigem koostööd ja esitad hiljem vajalikule institutsioonile kaebuse meresõoduõiguse rikkumise kohta?

Ründavad vist ainult salakaubavedajad, mis?