tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

Paksud ei käi enam rannas

Imelik värk. Rannas selgus, et enamus kohaletulnutest on suht kleenukesed -priskemaid ja tugevas ülekaalus inimesi polnud nagu üldse. Ainus priskem kontingent on 50ndates aastates vene mammid (ja loomulikult endaga-alati-rahulolevad keskealised mehed). Kuid teisi ei olnud.

Väga kahtlane. Vean kihla, et süüdi on naisteajakirjad ja sellised veebilehed, kus häbenetakse paari-kolme lisakilo (ja vananemist jne jne).

Tulemuseks on see, et tuhanded naised (ja võibolla ka mõned nõrgema närvikavaga mehed?) peavad suvel päevitama kuskil aianurgas või puu taga. Randa minna ju ei saa...sest rand on mõeldud ainult ilusatele ja kõhnadele. Pealegi on alati võimalus, et sa satud ajalehte või ujub sulle ligi Kanal 2.

3 kommenttia:

Silva Kiili kirjoitti...

Sa käisid Stroomi rannas? :)

Asjadest kirjoitti...

Ei, Pirita. Stroomi randa ma kardan. Esiteks rääkis isa kunagi 80ndate alguses, et Stroomi rannas on mingi jube solgitoru mistõttu on rand täiesti solgine (naftasadam on väike mure). Oma sõnu tõestas isa eredalt isikliku näite abil, kui ta 2003ndal aastal Stromkal ujumas käis ja pärast üle kere punaseks ja täpiliseks läks. Mina vaatasin seda kõike nagu õudusfilmi ja jätsin kogu eluks meelde, et Stroomi rannast tasub kaarega mööda käia. Hirmul on suured silmad.

Anonyymi kirjoitti...

Stroomi ranna liiva sees pidi hulgaliselt suguhaigusi ka vedelema:) Aga see paksude rannaskäimise teema on väga õige, paksude koht pole rannas! Loomulikult on nõme sinna minna, kui sul on lisakilod, kui keha pole nii prink ega päevitunud ja hooldatud nagu ilusatel inimestel on. Nii et jätame ranna ainult ilusatele.