tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

SigSaueri kõrvarõngad Nu-Nordicust

Efektsed! Tähelepanu ja pilgud on garanteeritud.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Palun vaata pilti #22 järgmisest galeriist:
http://www.boston.com/bigpicture/2011/07/worlds_most_dangerous_countrie.html

Milline on Sinu arvamus sellisest nais-sõdurist esmalt naisena ja seejärel sõdurina?

Asjadest kirjoitti...

Kahjuks on kuvatud link poolik ning ma ei suuda pilti leida :(

Pilti nägemata pakun siiski, et tegu on esmajoones sõduri -ja alles seejärel naisega. Sest see oleks parem variant, kui see, et sul on üksuses mingi piltilus naissõdur -kuidas sa saadad ta miiniotsijaga rühmale teed puhastama? Või ohtlikku patrulli? Ikka kujuneb nii, et lähevad Mart ja Jaan...

Anonyymi kirjoitti...

Kontrollisin üle (FireFox), mul küll link avaneb. Muidu võid avada Boston Globe galeriisektsiooni "The Big Picture", mille tänaseks avaleheks on see naiste olukorda summeeriv galerii:
http://www.boston.com/bigpicture/

Või saadan kuhugi meilile?

The point being, nimetatud nais-sõduril on üks aksessuaar, eksklusiivsem kui SigSauer kõrvarõngad, mis lubab tal ennast tõelise naisena tunda ka kõige karmimas kriisisituatsioonis ;-)

Asjadest kirjoitti...

Nüüd nägin. Ma oletan, et sellel naissõduril (MUPO?) polnud lihtsalt last kuhugile jätta. Samas ma ise küll last seljakotiga kaasa ei võtaks, kui oleks karta tulevahetust. Seetõttu võib arvata, et see AK asendab püstolit ja on nö staatusesümbol. Mingit tulirelva kannavad ju enamvähem kõik politseinikud. Võimalik, et seal pole püstoleid nii laialt võtta ja antaksegi AKd. Ja siis satub lääne fotograaf sellele peale ning teeb järelduse, et elu on jube karm. Mis võib muidugi tõsi olla.

Kunagi nägin internetis ühte pilti automaadiga neegrinaisest, kellel oli laps linaga otse rinnale seotud. Ehk siis täpselt võimalikus tulistamissuunas. Veidi vabameelne nagu?