tiistaina, marraskuuta 15, 2011

Näide Munitsipaalpolitsei terrorist Tallinnas

15. nov. 2011 kl 13.36 trahvis munitsipaalpolitsei töötaja Härjapea tänaval "valesti" parkinud autot. Kahe möödakäija märkusele, et auto ei sega liiklemist ning trahvi võiks tegemata jätta, vastas muponaut tuimalt: "Jalakäijate tee on ikkagi jalakäijatele". Ekstaole. Kuigi pigem võiks arvata, et autojuht püüdis käituda just taktitundeliselt, kui parkis pisut kõnniteele, et võimalikult vähe tänaval toimuvat autoliiklust häirida. Olgu veel öeldud, et kohe kõrval on räämas, lagunev ning prügise krundiga maja, mis muponaute kuigivõrd ei häirinud. Tühja sellest, et lapsed peavad koos krundil aelevate narkaritega peatuses bussi ootama...
* * *
Taamal paremal näeme lahkuvat muponauti. Auto reg.nr on 086 BDK. Rahvas peab tundma oma kangelasi...

6 kommenttia:

Lumivalgeke kirjoitti...

http://www.postimees.ee/635866/lilia-krosina-jaada-viisakaks/

Mupo tavapärane tööstiil. Elagu K-linn:(

tomm kirjoitti...

Tartus tehti trahvi ka selle eest, kui ühest esimesest rattast pool oli äärekivi peal. Viimastel aastatel pole enam sellist norimist kohanud, aga siiski. Miks Tallinnas süüdistatakse Mupot ja linnavõimu, aga meil provintsis on okei, kui linnas on pimendamine ja võim mõnitab?

Anonyymi kirjoitti...

Minu tänavas said järjepanu kõik parkijad trahvi, sest parkisid kahe rattaga kõnniteele, mis on 5 meetrit lai. Sõidutee on nüüd nii kitsas, et kaks autot erisuunal mööda ei mahu - tänava otsas peab välja peilima, et kas teises tänavaotsas on keegi vastu tulemas. Ja kui ei ole tulemas, siis gaas põhja ja ajeee! Aga ohhh kui palju on nüüd kriibitud ja mõlgitud autouksi...ja isegi politsei sõitis ühele autole sisse. Oleks ta vaid kõnniteel sõitnud, poleks midagi juhtunud.
Tühja sest tervest mõistusest, peaasi, et oleks eeskirjad täidetud!

Lumivalgeke kirjoitti...

Inimene, kes on parkinud nii, et ühest esirattast on pool äärekivi peal, peakski trahvi saama. Mina võtaks selliselt debiilikult üldse auto ära. Kui oma asju hoida ei oska, siis tulebki maksta.

Anonyymi kirjoitti...

Kallis LumivalgUke, mida sa küll ilma reegliteta teeks - laguneks koost või?

Lumivalgeke kirjoitti...

Ma isegi ei kujuta ette, mida üks LumivalgUke teeks, valkudel on tõesti omadus nii laguneda kui ahelaid moodustada ja uusi aminojärjestusi luua. LumivalgEkesel (sest ta on valge, mitte valk, ja eesti keel on üks ütlemata ilus keel ja ka ploogide kommentaatorid, olgugi nad argpüksidest anonüümikud, võiksid seda osata) on reeglitest mõnikord täiesti ükskõik:) Aga inimesi, kes oma asju hoida ei oska ja oma autod ära hooravad, LumivalgEke ei salli. Sest LumivalgEke armastab autosid. Ja ühe rattaga pooleldi äärekivi peale parkimine on autole asjatute piinade valmistamine. Nagu loomapiinajatelt võtaks LumivalgEke loomapidamisõiguse ära, võtaks ta autopiinajatelt autoomamisõiguse ära:)

Anonüümseid kommentaatoreid LumivalgEke ka ei salli.