tiistaina, marraskuuta 29, 2011

Päkapikkude harjumustest

Eile toimus E7-e ja P9-ga suhteliselt spontaanne ja terav vestlus (pigem monoloog), sest tited tõmbasid õhtul sae käima teemaga, et miks päkapikud midagi ei too? Miks "kõigil teistel" juba käivad aga meil mitte? Ja üldse -miks on elu nii nõme ja ebaaus?

Isa: Misasja?! Minu ajal käisid päkapikud võibolla ainult paar korda nädalas...-kui sedagi! Ja tõid parimal juhul mingi nätsu või keedetud muna! Kust te üldse võtate, et päkapikud käivad IGA PÄEV?!!! Päkapikud tulevad just siis, kui nad tulevad! Võibolla tulevad homme -aga võibolla kõigest kord nädalas! Te ei saa päkapikke oma jonni ja jauramisega sundida! See on muidu nagu pantvangistamine! Või arvate, et päkapikud on kohustatud teile iga päev midagi tooma? Mille eest?!! Ja mind ei huvita, et teistel juba käivad! Käigu! Igal inimesel on oma elu ja päkapikud tulevad siis, kui nad tulevad!

Saite aru vä...?!!

6 kommenttia:

Heiki kirjoitti...

kuidas ma seda postitust laikida saan? :)

Asjadest kirjoitti...

:)

Varbapikk kirjoitti...

Päkapikk võik saata SMS-i "ei jõua täna"

Asjadest kirjoitti...

SMS on super-idee :)

Silva Kiili kirjoitti...

Meil on muutunud jonn juba lausa väljapressimiseks - mis sest, et päkapikud hakkavad käima 1.detsembrist, mis sest, et neid pole üldse olemas, mis sest... teistel käivad, mina tahan kaaaa...

Asjadest kirjoitti...

No justnimelt! -tited on reaalsusest täiesti irdunud! Ma olen kogu aeg rääkinud, et tuleb teha nõuka-aegse pioneerilaagri või TPL koopia, kuhu vanemad saavad pubekaeelikud suvel paariks kuuks ära paigutada.

Laager oleks loomulikult kinnine ja helistada saab ainult ühe telefoniga mis on laagri juhi kabinetis a 15 min nädalas. Iga sisekorraeeskirja rikkumise eest saab seda aega vähendada. Kohtumisajad on 1 h nädalas.

Lapsed sisustavad oma aega töö ja spordiga (jooks).

Selline laager aitaks tuhendeid Eesti peresid leida kadunud tänulikkus ja õnn.