sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Leo Kunnas esitleb raamatu järge 15.dets kl 17.00

Nagu kõik patrioodid ammugi teavad, on Leo peale sõjaasjandusest kirjutamise ka muidu päris vilunud kirjamees.
Nüüd ongi olemas uudis, et 15.dets kl 17.00 esitleb Leo Viru Keskuse Rahva Raamatus järge oma ulmaromaani esimesele osale (ilmselt on siis tegemist osaga nr 2).

Kellel aega ja tahtmist, võib ju läbi astuda ja Leole isiklikult pilgu peale visata. Kindlasti saab küsida ka autogrammi -mis tõsi küll -on äärmiselt tagasihoidlik kraapsjalg. Leol on imelik komme oma pisike ja ülimalt mannetu autogramm kuhugi lehe servale kritseldada -mistõttu pole seda üldse näha. Mis omakorda on jama, sest nii ei tõuse ju raamatu hilisem turuväärtus -sest mida vingem on autogramm, seda kallimalt saab raamatu hiljem maha müüa...

Igatahes on Leo kohal ja ka raamat.
Seal raamatupoes on kohvik ka...

3 kommenttia:

Lumivalgeke kirjoitti...

Tõelistel patriootidel on see raamat ammu olemas ja lugemine poole peal. Tõelised patrioodid leiavad end peatükki lõpetades külmas vees ligunemas, sest nad ei pannud lugemis- ja vaimustustuhinas tähele, et vanni võiks sooja vett vahepeal juurde lasta. Ja tõeline patrioot ei mõtle ka Kunnase autogrammiga raamatu müümise peale:P

Pealegi. Kui tõeline patrioot tahab Kunnase autogrammi, ei lähe ta seda raamatupoodi küsima:D

Seal poes on kohvik küll, aga alumise korruse Coffee In'i jõulukohv on VÕRRATULT parem kui seal kohvikus;)

Asjadest kirjoitti...

Sa ikka ei saa aru süsteemist, Lumi.

Esiteks -Tõeline Patrioot loeb raamatut vee all, et välised tegurid ja hääled lugemist ei segaks (selleks on tal ujumismask ja hingamistoru)

Teiseks -kuna Leo on peamiselt hõivatud laste transpordi ja igasuguste kirjatöödega -ja kuna ta seal poes juba ON, siis pole mõtet teda kodus tülitada vaid võib asja sealsamas korda ajada.

Jutt raamatu müümisest oli aga niisama ulakus.

Õigupoolest lähen lihtsalt oma head sõpra Leod vaatama. Kuigi ajuti näib mulle, et Leo jaoks on ka sõbrad siiski ennekõike elavjõud ;)

Ega aus sõjamees sõpradesse teisiti ei saagi suhtuda. Elavjõud jääb alati elavjõuks -olgu sõber või mitte ;)

Lumivalgeke kirjoitti...

Kas elavjõud saab üldse midagi muud olla kui elavjõud? Sõprus ei puutu asjasse. Armastus ka mitte. Teatud situatsioonides.