sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Saku Paks Poiss 5,3 (hommikune õlleminut)


Turule on jõudnud uus atraktiivne õlletoode -liitrine purk Saku Rocki, mis kannab nime Paks Poiss (PP 5,3).
Purk on tõeliselt meeliülendav ning tekitab juba vaatamisel hea turvalise tunde. Kui oled PP ostukorvi pannud, muutub see kohemaid palju raskemaks, mis lisab su liikumisele väärikust ja rahulikku kindlust. Tulevik näib päris muretu -või vähemalt õhtupoolik.
Raskused algavad aga kohe, kui oled PP avanud ja seda ära juua üritad.
Esimese entusiasmipuhangu ajel suudad sa ära juua u 1/3 purgi mahust. Seejärel tabab õllesõpra kerge õllešokk, mis võtab hetkeks ära igasuguse õlletuju (sarnane sellega, kui sulle asetatakse ette liiga suur taldrik liiga suure toiduportsuga).
Peale šoki üleelamist hindab vilunud õllesõber olukorda uuesti, ning läheneb tõstatunud probleemile süsteemselt ja professionaalselt. PPd tuleb juua väikeste lonksudega ja ühtlases tempos. Kiirustada ei maksa -tegemist pole sprindiga.
Peale kahte tundi kõva tööd saabki PP otsa ning õllesõber võib oimetult diivanile lösutama jääda. Puhkus on igati asjakohane, sest PP paneb proovile ka kõige visama mehe. Võiks isegi öelda, et poisist ei tee meest mitte sõjavägi vaid PP 5,3.
Saku Paks Poiss on õlu, mille võib avada hommikul ning veeta sellega muretult koos terve päeva.
See on õlu, mille purkidest saab teipi kasutades meisterdada lastele suurepärased ujumisujukid, teha surmava IED, või kasutada auto lisakütuse transportimiseks. PP on lihtsalt hiiglaslik...

Ei kommentteja: