sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Üks uhke käekott

Tegelt ei saagi päris täpselt aru, kas see on käe-või spordikott. Või mingi muu? Käekotiks oleks justkui liiga suur, aga rannakotiks liiga peen. Igatahes on ta väga kallis ja ühe eriti kuulsa firma toodang (nime ei viitsinud meelde jätta).
Huvilised saavad seda vaadata seal Kinomaja lähedal -seal, kus on mingi kristallasjade pood, Kaubahalli kõrval -kui Mäkist tulla.

6 kommenttia:

Kristjan Kuru kirjoitti...

Tegelikult võiks uuesti uurida, et mida kuradit kõik eided oma märssides koguaeg kaasa tassivad. Taatidel on tavaliselt kaasas mobiiltelefon ja kodu võtmed. Aga eitedel on koguaeg nii palju kraami kaasas, et peab suurt märssi kaasa vedama.

Asjadest kirjoitti...

Ei tea midagi. Mul oli sõber, kes kandis ka väikest pauna kaasas -seal olid tal tamiil, õngekonks, kompass, painduv kettsaag, taskunuga, tikud, luup...-ja veel tohutult sarnast kraami. probleem oli selles, et ta uskus peatsesse neljanda dimensiooni saabumisse, mis võis tähendada seda, et maailma lõpp oma praegusel kujul võis saabuda iga hetk. Ja tema tahtis lihtsalt valmis olla, kui peaks nädalakese metsas elama ja ennast marslaste eest varjama vmt. Nüüd töötab ta pangaalal...

Eks naistel on sama moodi aga lihtsalt teisest perspektiivist.

PS
Miks sa kenasid tütarlapsi ja naisterahvaid eitedeks kutsud? Või pead sa silmas eelkõige vanainimesi?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmselt Valentino :). Ma oleks küll selle koti üle häpi.

Asjadest kirjoitti...

Ma ise oleks ka päris häppi ;)

Lumivalgeke kirjoitti...

Kott ei ole just minu maitse. Liiga pealetükkiv. Aga jah, tänapäeval on väga asjalikud Leathermanid - tööriistakasti kaasatassimine ei ole enam üldse vajalik. Samas rahakott, märkmik, vihmavari, Leatherman, käsiapteek, paar väikest šokolaadi, pakk pähkleid, 0,5l jäätee, pihutäis pastakaid, taskulamp ja huulepulk päris taskusse ka ei mahu. See on minu käekoti sisu siis hetkel... Ja noh. Kunagi ilusas tulevikus on ju väikese sõbra ja tema moona jaoks ka ruumi vaja. Kuigi ma väga ei usu, et ma raatsin teda siis kotis kanda - ikka kabuuris südame lähedal...

notsu kirjoitti...

Minul peab käekott (isegi kui ma teda õlal kannan, meenutab pigem ikka käekotti) mahutama tavalised õhtused toidupoe ostud, lisaks sisaldab ta märkmikku, igasuguseid panga- jm kaarte, pliiatseid, pastakaid, kustukat, teritajat, väikest joonistusplokki, allergiatablette, taskurätti, telefoni, 2 komplekti võtmeid ja taskunuga. Kuhu mehed kõik need asjad panevad, tasku või? Ja poeasjad kilekotti või? võeh... või ei käigi nad poes?