maanantaina, elokuuta 08, 2011

Pätid ja politseinikud saavad vabaks

Politseinikud sahistavad isekeskis, et lähiajal on kavas koondada 15 % politseiteenistujatest. Valdav osa neist on patrullpolitseinikud jm väiksemad võllid, kes on inimestega otseses kontaktis. Lisaks sellele on oodata suuremat amnestiat.
Arvestades tõika, et patrullpolitseinikud saavad kätte 600 eurot -mis pole just väga motiveeriv, on kodanikel ilmselt aeg varuda tikke, küünlaid ja toiduaineid, ning barrikadeeruda. Väljas läheb kohe-kohe väga ohtlikuks. Öösel ärge tuld kustutage (kuigi Eesti Energia seda soovitab, sest elekter kallineb veelgi).

4 kommenttia:

Lumivalgeke kirjoitti...

http://farm2.static.flickr.com/1291/1395299097_b18bed62ba.jpg

EE ütles, et kui oled nii vaene, et elektri eest maksta ei jõua, siis kustuta tuli ära. Ehk peaks hoopis idanaabrilt Migide ülelende tellima - hoiab korraga pätid kangialustes, linnad pimedana ja sääst missgune.

Ja politseinike koondamiste pealt säästetava raha eest saab ministeeriumiametnikel palku tõsta, nagu KVs ja KaMin'is just tehti.

Welcome to Estonia.

Asjadest kirjoitti...

Oled Sina Lumivalgeke alles vastaline...

Kas seal ministeeriumis ei vallandatud just äsja töölisi ja siis nende raha anti allesjäänutele? Oli vist nii?

Imekspandav on siiski kamina 1400 eurone KESKMINE palk. Sinna on ju arvestatud ka sekretärid-kojamehed? Päris mõnna elu neil...

Lumivalgeke kirjoitti...

Ei olnud päris nii, nagu meediale räägiti.

Jah, ministeeriumi palgad on ikka tõeliselt imekspandavad. Sama tööd tegevate paberimäärijate palgad KVs ja ministeeriumis erinevad kohati 4x (sic!). Arva, kelle kasuks. Siseministeeriumis on sama lugu - haldusala palgad panevad naerma, kui oled kõrvaltvaataja ja nutma, kui seda numbrit oma pangakontol iga kuu palgapäeval näed, aga ministeeriumiametnikud suudavad Eestis isegi ära elada.

Koondame veel, võtame palka veel vähemaks, ja ongi Leedu käes ja Norra paneb piirid kinni:D Ma ei teagi, miks ma naeran, kurb on tegelikult see suund, mille maailm on võtnud. Viies kolonn kindlasti ootab neid koondamisi suure põnevusega. Saab ehk siin ka Londonit teha, vene vähemusi ikka nii rõhutakse ja on ikka üks politseiriik...

Ühesõnaga. Unustame pimendamise ja hakkame parem kohe pommivarjendeid ehitama, kisub käest ära poliitiline olukord maailmas:D (Wildikas on mu hingesugulane).

Asjadest kirjoitti...

Ma peaaegu juba ehitangi. Olen valinud ehitusmaterjaliks liivakotid -need on head odavad ja liiv kohe siinsamas. Pärast on liivakotivarjendis hea vaadata, kui ullikesed särgiväel ringi jooksevad ja peavarju otsivad.

Midagi on tõesti õhus.