keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

Evolutsiooni seisukohalt pole täiendõppel mingit tähtsust

Kuna mitmed kuulsad teadlased on Darwini teooria pangeneesist ammugi ümber lükanud, siis tuleb vaid nentida, et enesearendamine on suhteliselt mõttetu tegevus. Mingit pikemat kasu sellest tulevastele põlvedele ei ole. Ainus, mis loeb, on ellujäämine ja kvaliteetsete järglaste saamine. Kõik muu on kasutu.

Darvinism on imelihtne :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksid. Parem inimene jätab endast parema jälje ja seeläbi saab ka tulevik muudetud. Liblikatiiva löögi efekt.

Kui enesearendamisega ei kaasne "jälje muutust" siis jah - raiskamine.

Aga ma ei suuda praegu välja mõelda sellist keissi, kus sellest mingit tulemust ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

"Jälg" ei tähenda järglaste ega "arengu" seisukohalt midagi. Jälg muudab vaid keskkonda milles järglased peavad ellu jääma.

Toome näite -mida nuditum keskkond, seda vähem peavad järglased ellujäämise nimel pingutama ning seda nõrgemaks nad jäävad. Seega on parim jätta kõik nii nagu on. MINU oskused ei muuda järglaseid mittemingil moel. See on teaduslikult tõestatud ju.
Asjadest

Anonyymi kirjoitti...

Muutunud keskkonnas ongi point. Järglastel on parem keskkond, mistõttu nad ei pea enam tegelema sellega, millega sina juba tegelesid ja saavad level kõrgemalt edasi minna.

Järglased on millegis nõrgemad ja kindlasti on nad ka millegis tugevamad. Tõenäoliselt on nad tugevad lasermõõklejad :-)

Anonyymi kirjoitti...

Lasermõõgavõitlusoskus on vaid oskus. See ei muuda neid. Tegemist on nö hobiga. See ei pärandu edasi. Nende järglaseid ei pruugi laseritemaatika üldse huvitada ja nad pühenduvad hoopis heegeldamisele.

Silva Kiili kirjoitti...

Räägitakse, et indiaanlased olla olnud üks õnnelikum rahvas maa peal, kuni tulid uusasunikud ja mandrile 'arengu' tõid ning vägisi põlisrahvale peale surusid...