perjantaina, elokuuta 24, 2012

Sa pead elama kvaliteetselt!

Suvi on läbi ja koos sellega ka kõik puhkamisega kaasnevad sotsiaalsed pinged. Kuid võta näpust! -sotsiaalne surve ei kao kuhugile!

Vähe sellest, et sa pidid suvel elu-eest puhkama -sa pead ka muidu kvaliteetselt elama, sest vastasel korral pole sa huvitav ja sinu elu on peaaegu väärtusetu. Täpsemalt -sa moodustad ebahuvitava halli massi, kellega edukatel inimestel pole aega ega mõtet tegeleda.

Selleks, et saada huvitavaks, on olemas mitmeid kasulikke võtteid. Esmalt muidugi Facebook, kuhu tuleb üles laadida kõik "ilusad hetked" ja "edukad saavutused". Kuid selleks, et oleks midagi laadida pead sa tegema midagi lahedat. Kõige kindlam on muidugi reisida. Ostad pileti kuhugi Türki, ja siis eksponeerid neid pilte oma edukast reisist (edukas reis = edukas elu). Samuti on ülimalt oluline harrastada midagi lahedat: surfata, sukelduda, purjetada, käia teatris või kontserdil (kuid nb! See peab olema mingi tuntud ja kvaliteetne kontsert -näiteks Tätte ja Ko. -igatahes kindlasti mitte Sensatsiooniline Kevadbänd või Paha Polly). Ka süüa tuleks lahedaid asju (ära unusta oma toitu pildistamast!) ning omada lahedaid sõpru (kes teevad samuti lahedaid asju!). Äärmisel juhul -kui tõesti midagi silmapaistvat ei suuda välja mõelda, -peaks vähemalt lahedaid riideid ja asju hankima.

Sest kõige tähtsam siin elus on saada laike (nii elektroonilisi, kui ka verbaalseid, ja pilke, milles paistab väikene kadedus).

Sest selge on see, et inimene, kes läheb hommikul tööle, õhtul koju ja harrastab malet ning jalutamist, peab olema ka ise mingi nõme ja igav tüüp. Mida taolisega ikka rääkida?
* * *
Oh, see on jälle see kord, et kui veel edasi mõelda, siis pea plahvatab... :(

Ei kommentteja: