tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Müün USP Compacti (9x19) 7000 krooniga!

Müün oma üliheasseisukorras-hoolega puhastatud-õlitatud-kantseldatud USP-i seoses ühe uue atraktiivse relvaprojektiga. Kaasa tuleb 4 (!) varusalve (a 13 padrunit) + 2 väga ülbet kabuuri (plastik ja nahkkabuur). Relvast on lastud u 1000 padrunit ilma ainsagi tõrketa. Vintraud on polügonaalne (= eluaegne, kulumatu, hävimatu). Eriliseks eeliseks pean suurt kelguriivi, mis võimaldab kelku peale salvevahetust mugavalt eesmisse asendisse lasta (ei pea näpuga kobama). Teoreetiliselt on võimalik väikese lisatasu eest kaasa osta ka helenduvad triitiumsihikud. Relv on toodetud militaarotstarbeks, mis tähendab seda, et tegemist on kestva ja lollikindla saksa rauaga. Suurepärane enesekaitserelv. Sobib igasse kodusse.

Müük toimub loomulikult seaduses ettenähtud korras soetamisluba omavale isikule. Müügiga kiiret ei ole. Mõelge rahulikult järele...

4 kommenttia:

mk kirjoitti...

Süda tilgub verd, aga täna jääb kahjuks ostukorvi lisamata. Relvaluba lubab veel vaid õhkrelva kasutada kahjuks.

Asjadest kirjoitti...

See on hea diil tõepoolest. Kestab isalt pojale, kui vaja. Eriti veel arvestades, kui palju saksa kraam uuena maksab. Näiteks ainuüksi salv on reipad 1000+ eeki. Selle raha eest saab muidugi ka kasutatud Glocki (mis pole eriti mugav käes hoida ja on ka muidu kole -kuid töökindel) ja mille salv maksab 300 eeki.

Relvaluba koos juurdekuuluvate viledega maksab muide aga lapsikud 600 krooni. Järsku peaks ära tegema?

Anonyymi kirjoitti...

Kle sa homme hommikul Cargosse saaskid panna. Homme õhtul saaskin üle ülekanda ka teha.

Asjadest kirjoitti...

:)

Buss jõuab kohale kl 05.24