tiistaina, lokakuuta 27, 2009

Soomes on isegi turvateenus palju glamuursem!

Peale soome Securitase turvakleepeka nägemist läksin täitsa närvi. Mis värk on?! Miks on Soomes kleepsud palju blingivamad, kui Eestis? Eesti kleepekad on täiesti tavalised igavad ja ilma igasuguse läiketa! Väga erapoolik suhtumine igatahes. Kas eestlased pole paremaid kleepekaid väärt vä?! Ei tea, miks?! Minu arust on just Eestis vaja helendavaid turvakleepse, mitte Soomes!
Keegi Securitase-mees võiks nüüd vastata midagi...

2 kommenttia:

Ivari kirjoitti...

Ma uurisin mõned aastad tagasi Soome plastsildimajandust. Tead küll sellised pisikesed lihtsad sildid nagu jääle minek keelatud vms. Soomlased teevad need miski tehnikaga, kus tähed on kena šriftiga ja plaadi sisse uuristatud justkui. Ja siis see uuristatud kiri on seest värvitud. Aga meil on plastilärakas, kuhu koledad kleeptähed peale pandud.

Ma lohutan end sellega, et kõik maailma sildid on ajutised ja meie meetodil on toota odavam ja saastet tekib vähem. Siiski võiks ju miskit silmarõõmusilti ka olla liikvel?

Ivari kirjoitti...

Pealegi mulle tundub, et soomlastele on arusaamiseks vaja ilusat ja palju pisemat silti, eestlast peab ikka suuruse ja koledusega lööma, alles siis vist märgatakse?