sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Ärge laske sotse ja rohelisi valitsusse!

Kui loogiliselt mõelda, siis on selge, et kui rohelised päriselt võimu juurde pääsevad, tekib igasugust jama. Rohelised ju vihkavad kõike, mis on seotud loomade, singi, lihatoodete ja kilepakenditega. Korralik roheline on eelkõige taimetoitlane, kes jälestab loomseid valke. Eriti pekki.

Sotsid on aga need, kes tahavad, et kõik käituks ja räägiks ühtemoodi. Nad on suurepärased (enese)tsensorid, kes kasutavad üksnes -ja ainult poliitiliselt korrektset statistikat.

Mis juhtuks, kui sotsid koos rohelistega valitsusse pääsevad?

Tõenäoliselt ilmuks suitsusingile hoiatus "pekk võib tappa". Või luuakse taimetoitlaste diskrimineerimisvastane seadus, millega keelatakse singi söömine siseruumides. Sest on selge, et kui pubis ei tohi suitsetada, siis pole mingit õigustust ka rasvaste lihatoodete söömisele. Söögu õues! Kuskil nurga taga. Suitsunurgas...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mis on ühist bolševikel ja konservatiividel ? Mõlematele sotsid põhjuseks kogu maailma hädadele.

Asjadest kirjoitti...

Kas see tähendab, et Somaalias on sotsid võimul?

See (kommud-konservatiivid) tähelepanek ei tähenda eriti midagi. See on demagoogiline nipp. Samal moel võib ühte patta panna mida iganes.

Sellest meetodist on kirjutanud üksikasjaliselt Viktor Suvorov. Näiteks, kui öelda, et "valijatega kohtusid kosmonaudid ja pederastid", siis kuigi me pole kosmonautide kohta midagi paha öelnud, jääb neile ometigi külge väike Märk. Ning kui selliseid väljaütlemisi jätkuvalt korrata, hakkab üldsus kosmonaute väheke imelikeks pidama. Nende tõsiseltvõetavus väheneb ja nad muutuvad naeruväärseteks.

See on sama, kui öelda, et konservatiivid ja kommud peavad sotse maailma haädade põhjuseks. Otseselt pole midagi halvasti öeldud, ent mõlemad muutuvad naeruväärseteks...

Anonyymi kirjoitti...

Kuidas saavad konservatiivid bolševikud ära määrida ?

Asjadest kirjoitti...

Vabalt saavad.