keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Sa oled ilus!

Väga tore, et lõpuks üritab keegi naisterahvaste igikestvat foobiat vaigistada (tegemist on peegliga üksnes naistele mõeldud treeningsaali fuajees). Sest olgem ausad -97% meestest on ammu väsinud oma naistuttavatele ja abikaasadele kordamast: "Ei, sa pole kole! Ei, sa pole paks! Ei, sa ei näe välja nagu tanker! Ära muretse -Sul on kena soeng! Kleit on ka ilus. Püksid sobivad. Meik on väga hea. Kõik on hästi. Ära pabista...". Kusjuures mehi ei usuta nagunii. Mis tekitab olukorra, et mehed hakkavad end lollina tundma, sest kui sa ütled:"Sa näed väga hea välja!", aga naisterahvas vastab selle peale: "Ei näe...ma olen juurde võtnud...", siis tähendab see seda, et mees eksis. Ja kui sa eksid iga päev keskmiselt 10x, siis nädala pärast tunned end täieliku debiilikuna.
* * *
Sellised sildid võiks ka meeste spordisaalis olla. Näiteks hantlite juures võiks olla silt "Sa oled tugev!" ja jooksulindi juures "Sa oled kiire!".
Vean kihla, et mehed-vennikesed läheksid kohe liimile ja jookseksid ja tõstaksid ennast oimetuks. Mehed usuvad selliseid asju ilma ütlematagi...
* * *
Mopp ja rasked veepudelid pildil on samas kah päris sügavamõttelised...

Ei kommentteja: