perjantaina, joulukuuta 10, 2010

Miks kesknoored lund ei viska?

Vaat, kus lugu -sõjavägi ja Kaitseliit aetakse tänavale lund lükkama -aga kesknoori, reforminoori ja noori sotsiaaldemokraate ei paista kuskil.

Vihmavarju hoida ja parteiolengutel ennast täis juua ning segasevõitu poliitilisi avaldusi teha oskavad küll aga lund kühveldada nagu hästi ei viitsi? Kogu rahvas kühveldab, et vere maitse suus ja neid ei ole kuskil? Võiks vähemalt kasvõi korraks mõne promo-lumekoristuse teha? Kühveldagu kasvõi plakatitega. Mingi abi sellest ikka oleks.

Mina igatahes ootan panust. Olgu olla!

2 kommenttia:

Gerd Tarand kirjoitti...

Ma tunnetan karjuvat ebaõiglust. Viskasin reedel ikka korralikult lund ja veel päris mitu tuttavat jagas kogemusi...

Noor sotsiaaldemokraat kes segasevõitu poliitilisi avaldusi on kindlasti teinud aga parteiolengutel reeglina eriti ei joo ning vihmavarju hoidmiseks pole piisavalt pikkade säärtega.

Asjadest kirjoitti...

Nojah -nimodi ühekaupa oskab igaüks midagi teha. Aga noored sotsid on ju konkreetne grupp -teatud moel liitorganism -mis tegutseb kogumina -umbes nagu räimeparv. Üks noorsots on lihtsalt üks noorsots. Aga kui noorsotse tekib juba statistiline hulk, muutub asi poliitiliseks.

Poliitilises kontekstis nad aga lund ei lükka ja kedagi reaalselt ei aita. Sest kui võtta aluseks paari noorsotsi omaalgatuslik lumerookimine, võiks öelda ka seda, et eesti natsid ja antifašistid on suured lumekoristajad ja heategijad.