keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Politseinikel oli jälle kohvipaus

Päti asemel passiks ma peale millal politseinikud Pikas Jalas kohvitavad...-saaks rahulikult turiste röövida ja niisama möödujatega tüli norida. Kuigi tegelikult on muidugi tore, et ka politseinikud saavad hinge tõmmata. Rahulolev politseinik on kindlasti parem, kui näljane ja tülpinud politseinik.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huvitav, kas ja kuidas nad parkimise eest maksavad? Või on nad seal tööd tegemas?

Mupsikud - ae!

Anonyymi kirjoitti...

Hea küsimus! :)
Parkimistrahv on väärteomenetlus. Riigi haldusalas olevad institutsioonid ei saa aga üksteist väärteokorras karistada. Ülim mida muponaudid teha saavad on kirjutada Politseiametile märgukiri, kus nad juhivad tähelepanu puudustele ja paluvad midagi. Kui see ei aita, siis võib saata samasisulise kirja Siseministeeriumisse, et ministeerium oma haldusalas olevat asutust korrale kutsuks. Ükski arukas muponaut end sellistesse asjadesse loomulikult ei sega...
Asjadest

Lumivalgeke kirjoitti...

Kas sa oled kunagi mõnda arukat muponauti kohanud? Ma ühte teadsin, aga ta läks üsna kiiresti erru...

Anonyymi kirjoitti...

Noh...mul on see teooria, et paljusid muponaute on sundinud tööpuudus ja raskused kõlvatut tööd vastu võtma. Usutavasti ei sõltu au ja minapilt siiski ametist. Kuigi ajad on muutunud.
Asjadest

Lumivalgeke kirjoitti...

Sinna võetakse tööle ainult keskerakondlasi või keskerakonna maailmavaate pooldajaid. See juba välistab igasuguse arukuse. Üks aus ja ajudega inimene, kes lihtsalt olude sunnil töötu on, ei pääse seal lihtsalt löögile.

Anonyymi kirjoitti...

See olukord meenutab Piiblis kirjeldatud lugu Lotiga ja "10 õige otsimisega" Soodoma linnast. Mäletatavasti kauples Lott tükk aega kuni sai numbri kümne peale -oletades ilmselt, et kümne ausa mehe leidmine Soodomast on siiski reaalne. Aga võta näpust! Ei leidnud kümmet -kuigi luges kõik enda pere liikmed gruppi. Võibolla on MUPOga tõesti sama olukord -e ei leia. Kuid asi pole mitte selles, kas leiame või mitte vaid heas tahtes uskuda ja leida. Mupo hävitatakse nagunii, kui seal ausaid mehi ei ole -ent kui on, ei tohi nende õigete pärast kogu asutust hukka saata...
;)
Asjadest