tiistaina, helmikuuta 21, 2012

Võlakütid otsivad ka kommikarbist

Tundub, et inkassomehed on kommikarbist raha otsinud. Kujutan juba ette kuidas võlakütid laste kaisukarud lõhki lõikavad ning need siis enda logoga uuesti kinni pitseerivad...-samal ajal, kui lapsed nuttes isalt küsivad "Issi, miks need onud mu mänguasjad katki teevad?!"

Ega nad asjata deklareeri: Meie jaoks ei ole liiga vähe ega liiga palju võlanõudeid, liiga väikest ega liiga suurt võlanõuet, liiga keerulist ega liiga lihtsat ... on vaid võlasuhted, mis vajavad lahendamist, nõuete all seisev raha, mis vajab vabastamist.

Kõlab nagu: Meie jaoks pole inimesi olemas, on vaid raha.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Võlakütid - selgitan kuidas nad toimetavad. Nr 1- nende esimene eesmärk on saada võlgnikult käendused ja väidavad võlgnikule, et see on seadusega vajalik, et muidu nad ei saa kokkulepet sõlmida, kui näiteks soovid oma võlga tasuda maksegraafiku alusel. Kui sa satud raskusesse aga vahepeal, ei suuda millegipärast oma graafikust kinni pidada, siis keeravad nad kohe sulle intressid ja muud kulud kaela. Ja mingitest läbirääkimistest pole nad huvitatud. Seejärel hakatakse sulle helistama, kui sul on näiteks 2-3 juhatuseliiget, siis helistavad nad kõigile, kus raha on, miks ei maksa ja kõigele lisaks mõnitavad sind. Meie firma on üks nendest näiteks ja kõik on toimund reaalselt. Selgitasid neile igal moel, et see pole sinu süü, et meile endile ollakse võlgu ja et pole seda raha kuskilt võtta, aga neid ei huvitand. Seejärel hakkavad nad su firma mainet avalikult lehtedes mustama. Iga nädal listid üleval ja kõige toredam selle juures on see, et see info tuleb välja ka isegi siis, kui sa kunagi suudad võla ära tasuda. Märk jääb maha alatiseks. Meie puhul ei olnud näiteks pahatahtlikke võlgnikega, kes ei kavatsegi maksta, vaid soovisime uut graafikut, millest suudaksime reaalselt ka kinni pidada. Võlaküttide firma eesmärk on teid aga maatasa teha, mitte võlga kätte saada. Meie tänu nende tegevusele, ja puhtalt TÄNU JUST NEILE, otsustasime hoopis pankroti välja kuulutada, oodaku oma rahasid nüüd nii kaua kui tahavad, selle asemel et vastu tulla ja graafik sõlmida. Hea soovitus aga kõigile, kes sattuvad nende kätte, MITTE MINGIT ISIKLIKKU KÄENDUST NEILE ÄRGE ANDKE!