sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Ema ja lapse keskus


Seal majaksesel on kirjas "ema ja lapse keskus". No ma ei tea- kas see pole keskuseks siiski nagu liiga väike või? Kahju kuidagi...- lapsed, kes seal keskuses käivad peavad kandma muidugi kaltsukatest ostetud riideid...- ja mida sellises keskuses üldse teha- kaarte mängida või?


Ma ütlen- need kollased asjad on mulle alati meeldinud! Näiteks seesamune siin- no kas ta pole ilus ja praktiline? Esiteks saab seda igatmoodi tõsta- mis on väga suur eelis. Teiseks on ta raske ja kandiline- mis tähendab seda, et sellest saab igasuguseid asju ehitada, kui soovi on. Ja väga ilusa kujustusega- hästi mehine! Täitsa nagu lego!

Sipelgatel on siin asfaltis pesa. Mul mõtted läksid kohe sellele, et eluks on ikka nii vähe vaja.

1 kommentti:

annushka kirjoitti...

see ema ja lapse keskus on selline selleks, et paremini meelde tuletada neid aegu, kui laps veel kõhus oli. et lähedane ja intiimne tunne jne. selline keskus võimaldab ka seda, et kui laps juba ükskord 18 saab, siis emmekene ei püüa teda veel kinni hoida, vaid laseb tibukesel hea meelega ja kiiresti pesast välja lennata. sest et ruumi ei ole. lapsed ju sünnivadki siis, kui elu läheb nii kitsaks, et sünnitusvalu hirm on tühiasi kohutava kitsikuse kõrval. onje?

ühesõnaga, väga piltlik ja isegi filosoofiline keskus...