tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Leo Kunnaselt järjekordne artikkel!

Kõik tublid kodanikud on juba pikisilmi Leo Kunnaselt uut artiklit oodanud -ja nüüd on see lõpuks käes! Pole muud, kui teha endale tassitäis kuuma kakaod, panna jalga villased sokid ja artikkel läbi lugeda. Tublimad joonivad alla ja kopeerivad ennastunustavalt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mis see on mingi püss vä? ja niuke tunne ongi siis relvaga tõtt vahtida... ma tahaks kohe seda väikest mutrit lahti kruttima hakata. kus on kruvikeeraja?

Anonyymi kirjoitti...

Sa ei tohi seda lahti kruttida! Muidu hakkab taandurvedru logisema ja kelk võib isegi otse esihammastesse lennata! Mina näiteks sain kunagi kingiks väga võimsa kuukulguri. Ja loomulikult tahtsin ma teada kuidas see täpselt töötab ja mõtlesin, et kindlasti vajab kulgur ka remonti. ja keerasin paar asja lahti, eks. No ja pärast oli õudne jama ja ma ei saanudki kulgurit enam käima. Nii, et pole vaja kõike kruttida ja näppida, annushka! Ka näppu pole vaja sinna torusse tprgata, sest muidu juhtub sinuga nii nagu minul Valga raudteejaamas, kui ma oma näpu kahe pingivahele torkasin ja siis sinna näppupidi kinni jäin. Täielik õudus! Mõtlesin, et nüüd jään vist eluks ajaks siia rauteejaama...
asjadest