sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Punkrivint nr III

Nagu juba räägitud, toimus reedel (22.01.10) Punkrivint (IPSC võistlus). Nagu ikka, oli tegemist ägeda ettevõtmisega, millele andis tooni võistluse peakorraldaja hr. Surma isiklik positiivne ellusuhtumine. Sätin vaatamiseks paar klippi.

Stage nr 5, Nagu näha, on mul probleem. Esimene lask võtab ilmatu aja, mis on märk liigsest ülipüüdlikusest. Osalt on põhjus ehk selles, et püüdsin relva vastu sirmi toetada. Sain samuti kohtunikult hoiatuse, et vehin laskeasendit vahetades liigselt püssiga. Sellise vabameelsuse eest võidakse isegi võistlustelt eemaldada...

Stage nr 3, üks õpetlik tarkus, mis klippe vaadates selgus on see, et ei tasu stardisignaali kuuldes kiirustada vaid selleks, et siis läbi optika sihtmärki otsides munema hakata

Stage 4 , nägu näha, ei pidanudki stardisignaali ajal ämbrit peas hoidma: "Tühja sest ämbrist...seagripp on levimas" arvas kohtunik. Aatomik nägi oma sukkmütsiga ülilahe välja. Nagu mingi IRA käsilane.

Stage 1, kus Aatomik laseb nagu kurjast vaimust vaevatu :) , st väga kiirelt. Lausa mõnus vaadata...

4 kommenttia:

Kristjan Kuru kirjoitti...

Minuarust on seal arenguruumi veel kõvasti. Seda nii täpsuse kui kiiruse osas.
Stage 4 ma ei saanud sihikupilti piisavalt kiiresti ette. Ja stage 1 oleks võinud salve palju kiiremini alla saada.

Asjadest kirjoitti...

Nojah. Arenguruumi on ju alati. Eriti veel arvestades seda, et varsti hakkab käsi vanadusest iseenesest värisema. Ega elu ei seisa paigal...toimub pidev areng.

Mati kirjoitti...

Jah, Surma kommentaaridest võistlusele selgub kah et palju on arenguruumi. Vabas vormis tsitaat tema kirjast "aga s...a, optimeeri oma liigutusi ja tee asju külmalt" :) Ise lasin viimase stage kiiresti (võistluse 2 aeg kiiruselt 5 stages) ja täpselt, aga .... vales järjekorras :) ja sain 5 protseduurilist ja 5 möödalasku seetõttu. Neljas stage läks kah tuksi ja ise arvasin et tänu sellele jään viimaseks, aga võta näpust - paljudel läks veel kehvemini. Mitte et see rõõmu teeks aga see näitab et areneda saab veel küll ja küll.

Asjadest kirjoitti...

Ma mäletan Mati, et sa olid juba Quake-s väga kiire näpuga ;)

Näib tõesti, et IPSC-i üks positiivsemaid nähtuseid ongi see, et "lase nii halvasti kui tahes -alati on keegi sinust veel kehvem!" :)