sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2008

575 AZJ pargib nagu tahab

Jõudsin auto juurde just siis, kui selle sõiduki omanik kedagi vanatädikest "paika pani", kes autost väga hästi mööda ei pääsenud. Omanikul oli kõrval vist mingi pood...-või läks ta lihtsalt ise poodi? Ma ei saanudki täpselt aru. Igatahes oli auto seal seisnud juba umbes 15 minutit nagu jutust selgus.
Ma pole kindel, kas selline parkimismoodus on päris normaalne...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohjaa, ja kui veel käid kaubanduskeskuste juures parklates natuke ringi.. mida rohkem bemm või mida suurem kubatuur või mida rohkem jeep - seda suuremad õigused neile kehtivad.

Asjadest kirjoitti...

Omanik oli muide naisterahvas. Mis on sellesmõttes imelik, et naine võiks ju aru saada, et mõnikord on keegi vanalinnas näiteks lapsevankriga või millegi muu sellisega.

Asjadest kirjoitti...

Omanik oli muide naisterahvas. Mis on sellesmõttes imelik, et naine võiks ju aru saada, et mõnikord on keegi vanalinnas näiteks lapsevankriga või millegi muu sellisega.

Anonyymi kirjoitti...

Tere,

kasutasime antud näidet täna ekspress.ee Päeva Trendis
http://www.ekspress.ee/paeva_valik/trend/522

Kahjuks ei suutnud leida lehelt kontakti, et küsida pildi kasutamise kohta.

Juhan kirjoitti...

Haha...väga lahe suhtumine...võtsime pildi aga luba ei küsinudki.

Kui luba pole, siis ÄRA VÕTA järgmine kord!!

Anonyymi kirjoitti...

mind nt ei pane üldse imestama see, et juht oli naisterahvas, nt ülekäiguradadel panevad just kallite autode roolis istuvad tibid gaasi juurde kui inimest näevad. vastik! hehee aga missuguste ´teenuste´eest auto saadud on - teadagi!

H kirjoitti...

Keegi nimetu salvab siin õigusetult ''teadagi milliste teenuste eest auto on saadud'' - rumal jutt suhu tagasi.

See, et inimene on naine ja tal on ilus auto, ei tähenda sugugi alati seda, et saab selle mingilt rikkalt vanamehelt temaga magamise eest. Ma usun, et rikas mees, on piisavalt tark (rikkus ei kuku just eriti sageli lollidele sülle), et endale valida arukas naine. Kui ka valitakse mõni ehk niisama ringi laskmiseks, siis vaevalt neile nõnda kalleid autosid ostakse. Muidugi tulevad kaalumise alla ka variandid, et naine on ise piisavalt jõukas, et endale seda autot lubada. Või näiteks kinkis on armsale tütrele auto ülikooli lõpetamiseks hoopis isa.

Ja gaasi talluvad kõik autojuhid ühtemoodi - lihstalt kui sa oled noor, ilus ja kalli autoga, siis panevad sind kõik tähele.

Selle jutuga ma ei taha väita, et neid tüdrukuid, kes rikkalt mehelt ilus olemise eest auto saavad, olemas ei ole. Vaid seda, et rumal on kellelgi teha selliseid kommentaare, mis võivad solvata paljusid, kes oma armsa auto ausalt on välja teeninud.

Pealegi ei pea kalli auto omamiseks miljonär olema. Ja kui uusrikkal jääb raha kuidagi üle- siis miks seda mitte kena auto peale raista. Juhul kui see südame õnnelikuks teeb.

NB: ei õigusta tänava kinni parkinud naist.

Anonyymi kirjoitti...

To: Helen
Läks vist hella kohta ;-P
Aga sa võta vähem uhke auto või sõida rattaga, siis ei lähe sellised asjad üldse korda.
Naised ei saa olla üksi tegutsedes nõnda edukad, et lubada endale sellist ülbitsemist käitumise ja autode näol.

Anonyymi kirjoitti...

Säärase pärlmutri karva plekkhobuse alghind toorikuna on 938 100.- kohalikku raha. Seega koos lisaviledega võib öelda et tegu on sellise "millise" autoga.
Ega seda tõesti ei pea ostma, sellised on ülimõistlik investeering, mis toob iga kuu 20 tuhhi plussi.

Asjadest kirjoitti...

Aga võibolla naised just uhke autoga saavadki tõestada, et nad on kah meestemaailmas nö tegijad? Näiteks ma mäletan kooliajast, et need kellel olid eriti ilusad tossud, tundusid kuidagi sportlikumad, kui need, kes jooksid vanade ketsidega. Kuigi ka ketsid ajasid asja ära. Näiteks mu sõbral indrekul olid alati just vanad lääpas ketsid aga ta oli siiski kõige kiirem. Aga martinil, kellel olid Soomes sugulased, olid alati väga vinged tossud, aga ta jõudis siiski eelviiimasena kohale -kohe peale Aini, kes suitsetas.
Aga ikka vaatasid kõik Martinid mingi väikese imetlusega -et nii võimas varustus...