keskiviikkona, heinäkuuta 16, 2008

Paksudel on pükstega lihtsam

Tuvastasin imeliku nähtuse. Kui sa pole piisavalt paks, et kõht üle püksirihma ripub (st. toetab rihma ülevaltpoolt), siis on väga paha midagi sellist vöölt haarata, mis on seal suhteliselt tihedalt kinni. Isegi kui sul on näiteks taskus suur greip, on paha seda taskust kärmelt välja võtta. Sest püksid liiguvad greibiga iseeneselikult kaasa ja peatuvad lõpuks alles kuskil kaenla all.
Siin on muidugi 2 lahendust -esiteks kaalus juurde võtta või teiseks -kanda raskeid pükse. Võib panna taskutesse näiteks mingeid raskeid asju. Kuullaagreid või mutreid. Loomulikult võib teha pükstele ka mingid sala-tripid, mis kinnituvad omakorda kuhugi jala külge klambriga. Aga see on keeruline teatavasti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mis salatripid? Traksidest sa polegi kuulnud?

Anonyymi kirjoitti...

Traksid aitavad siis, kui sul on taskus midagi rasket -mitte aga siis, kui püksid üles liiguvad! Pigem aitaks ülesliikumise vastu sellised tripid, mis ühendavad pükse ja sokke. Tee endale enne püksimehhaanika selgeks, enne kui siin, eks.
asjadest

Anonyymi kirjoitti...

Vaata palun oma laste (kui sul on) kombinesoone või midagi sellist. Siis avastad seal all miskise huvitava aasa, mille saab talla alla jätta. See aas ei lase püksisäärel üles tulla ja peaks takistama ka pükste lõuaalla tõmbamist.
Samas on minu arust pükstel "Hargivahe", mis kohe kuidagi ei lase pükstel üles tulla. Võibolla proovid püksid jalga manna nii, et üks jalg on ühes sääres ja teine teises ?!

Anonyymi kirjoitti...

Hea point!

asjadest