keskiviikkona, tammikuuta 25, 2012

Anna-Maria Galojan pole meile midagi paha teinud!

Päris imelik värk. Täna kuulutab Postimees võidukalt, et Anna-Maria pannakse 5 kuuks vangi. Ka meie küsitlus toetab seda seisukohta:
Tuleb vangi panna!
12 (52%)
Tuleb talle andestada!
2 (8%)
Tuleb meedias häbistada!
9 (39%)

Ma ei poolda varastamist jmt, kuid mida Anna-Maria siis nii paha tegi? Pani mingi Euroopa käsumajandust edendava MTÜ kassast veidi raha pihta -õige mul asja! Kas me jäime selletõttu vaesemaks? Mis kuritegu see on, kui valgekraedest eurolõimurid peavad senise 1000 eurose hotelli asemel leppima 900 eurose ööbimisega? Või häirib meid, et tänu Galojanile ei tuletatagi pidevalt meelde, et oleme vastikud fašistid, sest me pole nõus kõigega mida kõrgepalgalised saksa ja prantsuse onud Brüsselis välja mõtlevad?

Liikumise eesmärk on:
Eesti Euroopa Liikumise missioon on toetada kodanikualgatuse korras Eesti integreerumist Euroopasse, mille tulemusena tõuseb kodanikevaheline solidaarsus ja majanduslik heaolu.

Minu meelest sai Anna-Maria kõigest õigesti aru, sest selle asemel, et kulutada raha mingi järjekordse "erinevus rikastab" kampaania peale, kasutas ta raha hoopis kohalikus kaubandusvõrgus -toetades sellega kohalikke ettevõtjaid ning kergitades tarbimisindeksit. Anna-Maria pole mitte kurjategija vaid vastupanuvõitleja. Mis sellest, et veidi ebatavalisel moel.
* * *
Inimesed, mis teil viga on? Miks te asjadest üldse aru ei saa? Ja miks teist ainult 8% on valmis Anna-Mariale "andestama"? Ta pole teile ju midagi halba teinud? Mis toimub, ah?!

Ei kommentteja: