maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Ärge ahistage vallalisi!

Juhtusin vestlema ühe vallalise tütarlapsega, kes kurtis, et inimesed pommivad talt pidevalt sellist infot: Kes sulle meeldib? Millal sa abiellud? Miks sa veel abiellunud pole? Miks sulle Jaan ja Madis ei meeldi (nad on ju nii toredad...)? Miks sa ikka veel vallaline oled? Sa kellegiga oled väljas kah käinud või? Kas sulle Toomas ei meeldi? Millal sa pere lood? jne jne.

Nii et tütarlaps on lisaks perekonna survele ka sõpradepoolse surve all -mis kipub tasapisi talumatuks muutuma.

Eriti veider on see, et enamik küsijaid on ise abielus! No mis asja peaks olema abielulistel uurida, mida üks vallaline tüdruk teeb? Kas abiellumine on mingi riiklik kohustus või? Ja eriti imelik on see, et ISE abielulised OMA asjadest midagi ei räägi. Et kui sageli nad tülitsevad ja kuidas nad laste peale karjuvad ja kuidas mees pole rahul oma naisega ja naine mehega jmt. Enda konfliktidest ei räägita midagi -küll aga meelitatakse vallalisi abielluma!

Mis värk on? Või püüavad nad hoopis aidata?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuna vallaline olla on suhtelisel äge ja mugav ning oled täielikult iseenda peremees, siis abielus olevad tegelased on kadedad niisuguse laheda elu peale ja avaldavad tohutut survet, et "kui äge on ikka abielus olla", s.t. et vallaline muutuks ka õnnetuks ja kibestunuks ning satuks tülide võrku jne. lihtne ja loogiline ju.

Anonyymi kirjoitti...

täiendaks veel nii palju, et väga haige on ühiskonna ja muidu troppide surve, et kõik peavad ilmtingimata olema kellegagi paaris või suhtes. paljud "paarid" ongi vast poolvägisi koos, et olla "normaalsed". leidub siiski päikese all ka inimesi, kellele meeldib olla üksi ja vallaline.

Anonyymi kirjoitti...

oi kui tuttav teema...ja ausalt, k2ib t6esti pinda selline ahistamine. mulle tundub, et olenemata sellest kas need abielulised ahistajad on ise 6nnelikus v6i 6nnetus abielus, on nende peas ikka kusagil see myytiline m6tlemine, et inimene saab olla t2isv22rtuslik ja 6nnelik ainult siis kui ta on kellegagi paaris/ abielus ja ju neile siis tundub, et need vaesed vallalised nende ymber on ju ometi NII 6nnetud oma staatuse yle. ja v6ib-olla need, kes ei ole 6nnelikus abielus, ei suuda seda lihtsalt v2lja kannatada, et vallalised nende ymber 6nnelikud on ja elu naudivad?:D sest eestlase lemmiktoit on teatavasti teine eestlane ja nagu mulle kunagi yks noormees ytles, teeb teda ainukesena t6eliselt r66msaks see, kui kellelgi l2heb kehvemini kui temal...

Anonyymi kirjoitti...

Seevastu ühelt 30a vallaliselt mehelt ei küsi keegi midagi. Olgu, tegelikult küsitakse: "Kuidas siis naistega on? Ei olegi? Ahah." ja järgmine teema.

Asjadest kirjoitti...

Võibolla ei küsita vallalistelt 30a meestelt sellepärast, et kõik saavad niigi aru, et see mees pole lihtsalt...khm...-elamiskõlblik?

Anonyymi kirjoitti...

Siinkohal meenub film Happy-Go-Lucky, kus peategelase õde kõigepealt hõõrub 30-aastasele vallalisele peategelasele Poppyle pool päeva nina alla, et miks too vallaline, kinnisvaratu ja lastetu on.. õhtu lõppedes aga teatab, et Poppy'l pole vaja oma ilusa elustiiliga tema ees eputada.

Ilmselt on väga loomulik küsida teistelt inimestelt, miks nad pole nagu meie.

Anonyymi kirjoitti...

njah, 30-ndates meeste koha pealt.
kunagi keegi ahistas minu 30-ndates vallalist s6brannat kysimusega, et kas talle siis t6esti keegi kyllalt hea pole ja n2e see yks teatud temavanune mees on ju veel t2itsa saadaval. s6branna lausus selle peale m6tlikult: kui teda pole veel siiamaani 2ra v6etud, siis peab sellel ju p6hjus olema...:D no offense, mehed.

Anonyymi kirjoitti...

to eff1: nii need naised endale probleeme välja mõtlevadki :)
to asjadest: jah, seda ei saa välistada.

Anonyymi kirjoitti...

Kõige raskem on siiski iseendaga läbi saada . Kui selle oled selgeks saanud siis võib ju ka kaaslasele mõelda . Kuid mida sa mõtled kui selliseid kes on õppinud iseendaga hakkama saada on väga vähe . Sellest siis see poolvägisi koosolek kui terve ühiskond on juba sajandeid sellisel arvamusel , Et inimene Peab kellegiga ennast jagama .
Olenematta kas inimene seda tahab või mitte .