sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Täpselt nagu Inglismaal

Imelik on see, et Inglismaal on peaaegu kõik majad sellised. Koridori keskmine laius on umbes 60cm ja lae kõrgus 2m. Mis kinnitab jällegi seda, et selleks, et maailma näha pole vaja reisida. Vähemalt kehtib see Inglismaa kohta.

3 kommenttia:

Asjadest kirjoitti...

On tõenäoline, et see pilt on juba siin olnud. Asi on selles, et ma hakkan tasapisi kaotama ülevaadet oma piltidest. Ilmselt on mõne aja pärast nii -seoses vananemisega -et lõpuks ongi blogis ainult kümmekond pilti mida ma omavahel vahetan. Umbes nagu vanad inimesed kordavad uuesti ja uuesti oma ammuräägitud lugusid.

Anonyymi kirjoitti...

ei ole inglismaal kõik majad sellised. puitehitisi on siin saarel nagu päikesevarjutusi. kõik on ikka kivist ja tellistest. briti saartel on nii vähe puid, et nendest maju küll ei tehta. ja majad on ikka vähemalt kahekorruselised. ülikitsad, nii et igale korrusele mahub ainult üks tuba, aga kõrged.

Asjadest kirjoitti...

Ah, mis sa liialdad Annushka -mis kõrged!? :) Kui pikk sa õigupoolest olidki ise? Mingi 1,6 m vist? No vatt -sellise pikkuse juures tunduvad ju kõik asjad sulle maru suured ja kõrged. Ma ei imestaks, kui näiteks 1 km tundub sulle sama pikk nagu mulle 3 km. Ma tean seda asja, sest ma olen ise kõik üle kontrollinud. Näiteks tundus mulle mu koolimaja koridor kunagi vähemalt 200m pikk -nüüd aga on seda vaid kesised 50m. Täitsa titekas ma ütleks...