maanantaina, maaliskuuta 02, 2009

Hea artikkel Talis Kitsingult!

Kuna Talis on ju mu kauaaegne sõber, siis olen püüdnud ka tasapisi jälgida, mis tal peale "Baari" võtteid edasi toimus. Ja õigupoolest on päris hämmastav, kuidas Talist on meedia poolt töödeldud ja kuidas inimesed, kes pole temaga kunagi sõnakestki juttu puhunud, teda lolliks nimetavad. On väga hea, et Talise hiljutine artikkel seda meedia poolt loodud pilti pisut lammutab ja lahti seletab.

Pean ka mainima, et hoolimata Talise mõnedest -minu meelest ebakompetentsetest -valikutest, on ta siiski väga mõnus ja normaalne inimene. Üks normaalsemaid. Tõsiselt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Uurijad väidavad, et isiklikud suhted on ainsad efektiivsed "vahendid" mis stereotüüpe ja eelarvamusi lõhkuda suudavad! Kuna olen istunud Liis Lassiga mõnedes samades loengutes EBS magistris, siis pean tunnistama, et arvamus temast muutus päris tugevalt positiivsemaks. Kuigi ei ole nõus tema paljude sõnavõttude ja käitumistega on ta siiski suht arukas tüüp tänapäevases maailmas ja sugugi mitte nii blond kui meediast välja paistab. Ja Talis on ju samuti tõesti tore mees :)