tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Mees ei tohi olla kiilas ega priske

Kerkis üles veel üks teema -seoses vallaliste ahistamisega. Ilmneb, et ka vallalised tütarlapsed ise on parajad ahistajad.
Sobivatele meeskandidaatidele on püstitatud üpris kummalisi ja arulagedaid nõudmisi.

Näiteks peab mees olema täiusliku välimusega ("pruunid silmad", ja ei tohi olla kiilakas, ega kergelt paks. Samuti ei tohi soovitavalt olla muid füüsilisi anomaaliaid).
Ta peab olema huvitav (st räägib palju ja oskab tantsida ning ostma aegajalt lilli).

Need ootused on kõige tähtsamad.

Leebus, heatahtlikkus, kannatlikkus, vaprus, sõnapidamine, lai silmaring, huumorimeel ja muud taolised pehmed väärtused ei kaalu üle puuduseid esimeses kahes punktis. Nii lihtsalt on.

Mulle näib, et osad tütarlapsed on kandnud moeajakirjades nähtu üle ka meeskanditaatidele...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lõpuks naised ikka maanduvad "mõttetute" meeste, s.t. perepeaks ja isaks sobivate pehmeid väärtuseid omavate meeste käte vahel.

Unknown kirjoitti...

Ei naad maandu miskit. Muutuvad vaid tülikaks kõntsaks haldust teostavate ametnike kaela. Vahetevahel on tunne, et eesti ühiskonnas on mingi süsteem, mis selekteeriks üle 45 aastaseid naisi. Mingi testi alusel võiks neid ühiskonnast ellimineerida.

Rents kirjoitti...

Ma arvan, et selliseid mehi tahavad naised, kes ka ise välimusele suurt rõhku panevad - mis tähendab, et nende sihtgrupiks on mehed, kes arvavadki, et naine peab ilmtingimata olema blond, vähemalt C korviga ja mõistust ei tohiks liiga palju olla, muidu ei vaata ju andunult otsa nagu kutsikas. Nii et nad peaksid omavahel päris kenasti sobima.

Vähemalt mulle tundub, et professor eriti silikoonile rõhku ei pane ja rullnokk otsib ikka rullnokka. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ma olen kuulnud, et mees peab olema vähemalt 180cm pikk (seda ~160cm naiselt) :).

A kui mees ütleb, et naisel peab olema vähemalt C-suuruses büst ja kehamassiindeks alla 22, kas siis on seksist ja anoreksiaõhutaja?

Asjadest kirjoitti...

Vatt ei tea. Kas see pole mingi üldine hoiak?